Translate

8 Şubat 2015 Pazar

Arslan Senki Animesinden İlk Sahneler


FMA'nın mangakasının mangaya uyarladığı Bleach'in yönetmeninin yeni serisinden ilk görüntüler


Yoshiki Tanaka’nın roman serisi Arslan Senki (The Heroic Legend of Arslan)’nin Hiromu Arakawa (Fullmetal Alchemist, Gin no Saji) tarafından yapılan mangasının (ilk manga uyarlaması Chisato Nakamura tarafından yapılmıştı) anime uyarlamasına ait tanıtım videoları paylaşıldı.




  • Animeden görüntülerin yer aldığı tanıtım videosu. 








  • Karakterler ve onları seslendirecek seiyuular da bu videoda.






Videodan da görüldüğü üzere Arslan Senki’de yer alacak ana seiyuu kadrosu şu şekilde:
  • Arslan – Yusuke Kobayashi
  • Daryun – Yoshimasa Hosoya
  • Narsus – Daisuke Namikawa
  • Elam – Natsuki Hanae
Anime ile alakalı paylaşılanlar tabii ki bununla sınırlı değil. Buna göre Bleach’i yöneten Noriyuki Abe Arslan Senki’yi de yönetecek. Senaryo Makoto Uezu’ya ait olup, Arakawa’nın karakterleri Shingo Ogiso tarafından animeye uyarlanacak. Sanat yönetmenliğini Tadashi Kudo üstlenirken müzikten sorumlu isim Taro Iwashiro olacak. Animasyonlar ise Miss Monochrome: The Animation ve yeni Initial D film serilerinde de işbirliğine giden LIDEN FILMS ve SANZIGEN Animasyon Stüdyosu’na ait olacak. Anime 5 Nisan’da Japonya’da yayımlanmaya başlayacak.

arslan senki izle
Arslan Senki’nin kısaca konusundan da bahsedecek olursak; hikaye bir ihanet sonucunda düşman yönetimine geçen Pers İmparatorluğu’nun gerçek prensi, Prens Arslan etrafında döner. Pers İmparatorluğu’nun kralı, Kral Andragoras ve güzel karısı düşman tarafından yakalanmıştır. Prens Arslan tüm bu olanlardan sonra tek başınadır ta ki kralın genç, yetenekli ve cesur askeri Daryoon’la tanışana kadar. Daryoon ne olursa olsun genç prensin güvenliğini sağlamakla görevlidir. Birlikte krallığı geri almanın yollarını ararlar ancak bu tek başlarına başarabilecekleri bir şey değildir. Bu uğurda taktik ve strateji ustası Lord Narsus ve yoldaşını, okçu Elam’ı ikna etmeleri gereklidir. Maceraları boyunca bir çok sır açığa çıkacaktır ve Arslan yeni arkadaşlarıyla ve eski müttefikleriyle krallığı geri almak uğruna yavaş yavaş güçlü bir ordu kurmaya başlayacaktır.

arslan senki izle
Manga uyarlaması Hiromu Arakawa’ya ait olan Arslan Senki’nin anime uyarlamasının da Noriyuki Abe tarafından yönetilecek olması bizi gayet başarılı bir yapımın beklediğinin göstergesi sanırım. Siz ne dersiniz?

GÜNCELLEME: Yeni çıkan videoda ünlü seiyuu Daisuke Namikawa’nın seslendirdiği Narsus karakteri ile Natsuki Hanae’nin seslendirdiği Elam karakterini ve kısa birkaç sahneyi daha görüyoruz.






Bu videoda ise KENN’in Gieve karakterini, başka bir ünlü seiyuu olan Maaya Sakamoto‘nun da Falangies karakterini seslendirdirdiğini öğreniyoruz.







Yuki Kaji’nin (Eren Yeager – Shingeki no Kyojin) seslendirdiği Lord Silvermask karakteri:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder