Translate

4 Şubat 2015 Çarşamba

Final Fantasy Type-0 HD Karakter Videoları


Final Fantasy Type-0 HD Karakter Videoları Yayımlandı
Square Enix, PlayStation 4 ve Xbox One’a çıkacak olan Final Fantasy Type 0 HD oyunundan Ace, Queen ve Nine karakterlerinin videosunu yayımladı.  Videoda oyunun hikayesi ve savaş sahneleri de yer alıyor.
Ace



Queen







Nine
























Aralık ayında ise Square Enix North America “Traitors of Orience” ve “Orience News Special Report” adlı iki tanıtım videosu yayımlamaya başlamıştı. Bu tanıtımlarda karakterler ve savaş stilleri de yer alıyor.










Oyun 17 Mart’ta Kuzey Amerika’da, 19 Mart’ta Japonya’da ve 20 Mart’ta Avrupa’da piyasaya çıkacak. Piyasa fiyatı 6,800 yen (63$) olan oyunun Japonya’da çıkacak versiyonunda Final Fantasy XV demosu da bulunacak.
Normal versiyonu ile aynı anda çıkacak olan Collectors Edition versiyonu, Final Fantasy dizaynlarını yapan Amano Yoshitaka tarafından çizilmiş özel bir paketle satışa çıkacak. Bu versiyonda oyunun orijinal soundtrack albümü, 200 sayfalık manga, 80 sayfalık özel çizim kitabı, oyunda da yer alan normal boyutlarda 5 adet kart ve Final Fantasy XV -Episode Duscae- demosu yer alacak. Fiyatı ise 99$ olacak. Bu özel versiyonu ön sipariş verenler ise oyuna özel hediyeler için çekiliş hakkına sahip olacaklar. Bu hediyeler ise; Final Fantasy Type-0 için özel ayarlar, Ace karakterina ait resim tuvali, Anka Kuşu resmi olan rozet…
Uzun yıllar PSP oyununun İngilizcesi çıkacak diye beklerken oyunun yeni nesil konsola çıkacak olması büyük heyecan yaratmıştı. Oyun üzerinde yapılan değişiklerin normal bir remake oyuna göre oldukça iyi ve başarılı olması da bu bekleyişin boşa gitmemiş olduğunu kanıtlar nitelikte. İngilizce versiyonu da çıkacak olan oyunun çıkan her bir tanıtım videosu heyecanı daha da arttırıyor. Peki bu konuda sizin beklentileriniz nelerdir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder