Translate

2 Şubat 2015 Pazartesi

Death Note Müzikalinden Parçalar Yayımlandı


Sahnelenmesine Az Kala Death Note Müzikalinden Parçalar Yayımlandı


Geleceği 2 yıl önce duyurulan ve çalışmaları artık bitmek üzere olan Death Note müzikalinden parçalar yayımlandı. Oyuncularının Kira, L ve Misa Misa gibi karakterler için eylül ayında kamera karşısına geçtiği müzikalin kostümlü fotoğrafları da yayımlanmıştı.













Müzikalin oyuncu kadrosundaki isimler şöyle:
  • Kenji Urai ve Hayato Kakizawa – Kira/Light Yagami 
  • Teppei Koike – L 
  • Megumi Hamada – Rem 
  • Koutarou Yoshida – Ryuk 
  • Fuuka Yuzuki – Misa Amane 
  • Ami Maeshima – Sayu Yagami 
  • Takashi Kaga – Souichirou Yagami 






Takashi Kaga, aynı zamanda Death Note live-actionlarında da üstlendiği Souichirou Yagami rolünü tekrar üstleniyor. Kira rolünün ise iki oyuncu arasında paylaşıldığı müzikalin tanıtım videosunda oyuncular kostümleriyle görülebiliyor.




Müzikalin tanıtımı yapılmaya devam edilirken, oyuncular da söylenecek şarkılardan bazılarını hayranlarla paylaştılar. Kira’yı canlandıracak Kenji Urai ve Hayato Kakizawa’nın birlikte seslendirdiği parçalar da var. Videodaki şarkının adı ise Bunshiten.






Teppei Koike ve Fuuku Yuzuki’nin L ve Misa Misa olarak şarkı performanslarından bir bölümü ise JiJi Press yayımladı. Misa Misa, live-action filminde olduğu gibi animenin aksine yine siyah saçlı olarak karşımıza çıkacak.






Orijinal adı Death Note The Musical olarak belirlenen müzikalin şarkılarından, bir Amerikan besteci Frank Wildhorn sorumlu. Şarkı sözlerini Jack Murphy ve senaryosunu Bonnie and Clyde gibi yapımlarda söz sahibi olan Ivan Menchell üstleniyor. Müzikal, Tokyo’da Nissay Tiyatrosu’nda 6 – 29 Nisan tarihleri arasında sahnelenecek. Mayısta Osaka ve Nagoya’da da hayranlarıyla buluşacak olan müzikalin, farklı bir oyuncu kadrosuyla yaz aylarında Güney Kore’de de sahneleneceği duyuruldu.
Live-action versiyonunu sevenlerin olduğu kadar eleştirenlerin de çoklukta olduğu serinin, müzikali beklentileri karşılayabilecek mi dersiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder