Translate

3 Şubat 2015 Salı

Always / Only You









Jang Cheol Min eski 1999 şampiyonu bir boksördür. Yıllar önce bulaştığı kirli bir iş yüzünden 4 yıl hapis yatmıştır. Şimdiyse part-time işlerde çalışmaktadır. Bir gün bir otopark giriş çıkışında kontrolde çalışmaya başlar.





Daha önce burada çalışan amca kırsal bir bölgeye taşınacaktır bu yüzden işten ayrılmıştır. Bu amcanın yanına her gün gelen bir kız vardır. Kız yine aynı şekilde Jang'ın yanına gelir ve amcaya da yemek getirmiştir. İlk başta ne olduğunu anlamayan Jang sonradan kızın kör olduğunu anlar. Kız Jang konuşunca bir başkası olduğunu anlar ve paniğe kapılır ve oradan ayrılır.








O günden sonra kız sürekli Jang'ın yanına gelmeye başlar ve artık Jang kıza o kadar alışmıştır ki onun gelmesini dört gözle bekler. Zamanla birbirlerini sevmeye başlarlar.






Ancak Jang kızın gözlerinin açılmasını o kadar çok ister ki para bulabilmek için tekrar boks yapmaya başlar hatta işleri ilerletir ve yeraltı boksu yapmaya başlar. Bir süre her şeye yolunda gibi durur ancak bir anda herşey bozulur ve adamlar Jang'ı sakat bırakır. Bu sırada kız göz ameliyatı olmuştur ancak gözlerini açtığında her şeyden çok sevdiği adam yanında yoktur.



Filmin heyecanını kaçırmak istemedim bu yüzden burada bıraktım. İlk çıktığında izlediğim Kore filmlerinden biriydi. Aklıma geldi buraya da yazayım dedim. Eğer izlemediyseniz izleyin eminim ki çok beğeneceksiniz :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder