Translate

5 Nisan 2015 Pazar

Owari No Seraph


Diğer İsimler: Seraph of the End, 終わりのセラフ


Tür: Dram, Shounen, Vampir, Süper-Güçler, Doğaüstü

Yayımlanma Tarihi: 04.04.2015

Yönetmen: Daisuke Tokudo

Firma/Stüdyo: WIT Studio

Müzik: Hiroyuki Sawano

Başlıca Seiyuular: Miyu Irino (Yūichirō Hyakuya), Kensho Ono (Mikaela
Hyakuya), Yuichi Nakamura (Guren İchinose), Takahiro Sakurai (Ferid Bathory), Saori Hayami (Shinoa Hiragi), Nobuhiko Okamoto (Yoichi Saotome), Kaito Ishikawa (Shiho Kimizuki), Yuka Iguchi (Mitsuba Sangu)

Açılış: X.U - Sawano Hiroyuki

Kapanış: scaPEGOAT - Sawano Hiroyuki






Hikaye normal bir kış gecesinde yayılan bir virüs nedeniyle ölen yetişkinlerle başlıyor. Ancak virüs 13 yaşından küçükleri etkilemiyor. Bunun ardından yer altında saklanan vampirler tek tek bütün kurtulan çocukları toplarlar ve yer altına hapsederek onlardan beslenmeye başlarlar.
























 Mikaela ve Yuichiro'da bu çocukların içindedir. Yu vampirlerden nefret ederken, Mika,Ferid adında bir vampire kanını vererek yemek ve istediği herhangi bir şeyi almaktadır. Ancak bu düzen bir süre sonra ikilinin ve yanlarında ki çocukların kaçmaya çalışmasıyla bozulur.




Buldukları haritayla çıkış kapısına kadar gelirler ancak karşılarına Ferid çıkar ve tek tek hepsini öldürür.





 Yu'nun kurtulması için kendine feda eden Mika'nın ardından Yu, Ferid'i öldürür ve tek başına kaçar. 




Arkasında ailesi saydığı kişilerin ölüsünü bırakmıştır ancak yüzeye çıktığında Guren İchinose ona vampirleri yok edecek olan bir kehanette yer aldığını söyler. Bunun üzerine Yu vampirleri yok etmek için her şeyi yapacağını söyleyerek Guren'in teklifini kabul eder.



İlk bölümüyle birçok şekilde beni kendine bağlayan ve gerçekçi görüntüler gördüğüm nadir animelerden biri olan Owari No Seraph'ın animasyonları gayet iyi. Özellikle karakter çizimleri beni benden aldı. O büyük yeşil ve mavi gözlerle birlikte yaptıkları hareketlerin akıcılığı ile kendimi normal bir dizi izliyormuş gibi hissettim. Bunun yanında animede kullanılan müzikler gerçekten çok hoş ve her sahneyle birebir uyumlu. Bu özelliklerle birlikte sanırım rahatlıkla söyleyebilirim ki Owari No Seraph bütün beklentilerimi karşıladı.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder