Translate

28 Şubat 2015 Cumartesi

Kaderin Kırmızı İpliği


John Doe:Vigilante



Hepimizin bildiği gibi kısa süre önce ülkemizde hepimizi sarsan bir olay meydana geldi. Özgecan Aslan cinayeti. Bundan neden şimdi burada bu kadar zaman geçtikten sonra bahsediyorsun diye sorarsanız ben Özgecan'ın katillerinin hakkettiklerini aldıklarını düşünmüyorum. Hangimiz düşünüyoruz ki? Ne yaparsak yapalım bu caniliğe verilen ceza bizim için yeterli gelmeyecek. 
Peki ya bu mümkün olsaydı? Ya bu caniliğe göz yummayan biri olsaydı ve gerçek adaleti uygulasaydı? Ne güzel olurdu değil mi? İşte bu o filmlerden biri. Kimsenin bir şey yapamadığı, yaptıkları pisliklere rağmen yürüyüp giden adamların nasıl yargılandığını ve insanların gerçek yüzlerini gösteren bir film.

24 Şubat 2015 Salı

Guilty Crown

GC1

Akagami no Shirayuki-hime Anime Oluyor



Stüdyo Bones’tan Shoujo Anime: Akagami no Shirayuki-hime

Hakusensha’nın LaLa dergisi Nisan sayısında Akizuki Sorata’nın mangası olan Akagami no Shirayuki-hime (Snow White with the Red Hair)’nin bu yaz animeye uyarlanacağını duyurdu.
Akagami no Shirayuki-hime izle
Serinin yönetmenliğini Ando Masahiro (Hanasaku Iroha ve Blast of Tempest), senaristliğini ise Akao Deko (Noragami, Arakawa Under the Bridge) üstlenecek. Karakter tasarımları ise Card Captor Sakura, Ouran High School Host Club animelerinden de tanıdığımız Takahashi Kumiko yapacak. Animenin müzikleri Oshima Michiru (Fullmetal Alchemist, Patema Inverted) tarafından bestelenirken ses yönetmenliğini Wakabayashi Kazuhiro (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Ouran High School Host Club) yapacak.
Stüdyo Bones tarafından uyarlaması yapılacak animenin seiyuu kadrosu:
  • Hayami Saori – Shirayuki (Snow White/Pamuk Prenses)
  • Ohsaka Ohsaka – Zen
Manganın konusu ise şu şekilde: Shirayuki, ilaç yapan ve ülkesinde çok nadir bir durum olan kızıl saçlara sahip  bir genç kızdır. Ülkenin prensi ona evlenme teklif edince çareyi kaçmakta bulan Shirayuki, komşu ülkenin prensi Zen ile karşılaşır. Ona büyük saygı duyarak sarayında doktor olarak çalışmaya başlar.
Geçtiğimiz Ekim ayında 12. cildi yayımlanan Akizuki Sorata’nın serisi, LaLa dergisinin 2006 yılının Eylül sayısında yayımlanmaya başlamıştı. Yapım kadrosuna bakılacak olursa çok umut verici bir seri olacağa benziyor. İşin içerisinde Bones gibi bir şirket olunca da beklentileri yükseltmemek elde değil. Ayrıca serinin karakter tasarımları da Takahashi Kumiko tarafından yapılacağı için shoujo severler için oldukça göz doldurucu olacağa benziyor. Peki sizler bu mangayı biliyor muydunuz? Animesi hakkındaki beklentileriniz neler?
Akagami no Shirayuki-hime izle
Akagami no Shirayuki-hime Manga (Akizuki Sorata)
Akagami no Shirayuki-hime izle
Akagami no Shirayuki-hime Manga (Akizuki Sorata)
Akagami no Shirayuki-hime izle
Akagami no Shirayuki-hime Manga (Akizuki Sorata)

Project Itoh Filmlerinin Son Videosu

Gintama Ne Zaman Başlayacak?

21 Şubat 2015 Cumartesi

Scarlett Johansson Aleyhine 40.000’den Fazla İmza



Ore Monogatari!! Açılış ve Kapanış Şarkıları

Tite Kubo’dan Hiroşima Jump Shop’a Destek

Strike the Blood

strike-the-blood

Final Fantasy XV Episode Duscae Demosu

Naruto Shippuuden Dance of War Yayımlandı

15 Şubat 2015 Pazar

Lasboss X Hero - Manga Tanıtım

Lasboss x Hero Manga Oku

Anime Dünyasında Sevgililer Günü Nasıl Geçti?

Bleach Brave Souls Anime Açılış Videosu

Bleach Brave Souls Anime Açılış Videosu

Under the Dark Sun - Çizgi Roman

Under the Dark Sun Kara Güneşin Altında

Naruto Shippuuden Bölüm Listesi Şubat 2015 Programı

A’dan Z’ye Durarara!! 1. Sezon

13 Şubat 2015 Cuma

Gizli Anların Yolcusu - Ayşe Kulin


Kaç gündür size bir kitap paylaşmıyordum. Kitapçı da gezerken dikkatimi çeken "Gizli Anların Yolcusu"ilk sayfa da beni kendine bağladı ve iki gün boyunca elimden düşmedi. Daha yeni bitirdiğim bu kitabı yanı başımda kahvem ile birlikte size aktarmak istiyorum. Hadi gelin birlikte bu kitabın iç yüzünü görelim :)