Translate

31 Ocak 2015 Cumartesi

Kuchiki Byakuya’nın Doğum Günü Twitter Gündeminde Yer Buldu

Tıpkı gücünü Senbonzakura’dan alan Byakuya’nın, eşi ölürken kiraz çiçeklerinin açması gibi pek çok detayı düşünmüştü Kubo-sensei. Bunlardan biri de bugünün tarihi ile ilgiliydi. Nasıl mı?
Tite Kubo Bleach’ten bile önce oluşturduğu Kuchiki Rukia için abi rolünde bir karakter ortaya çıkartacaktı. Bu karakterin soğuk ve sert görünen biri olması gerektiğine karar verdi. Ona göre “Soğuk” ve “Sert” kelimelerini en iyi tanımlayan şey “Kış Gecesi” idi. Karakterin adını Byakuya (Kış Gecesi) koydu ve doğum gününü kış mevsiminin ortası olan 31 Ocak olarak belirledi.
Bazen onca karaktere tek tek doğum günü belirlemek hiç kolay olmasa gerek. Anime karakterlerinin doğum günleri önemsiz gibi görülebilir ancak hayranların büyük bir kısmı ve eser sahipleri tarafından unutulmuyorlar ve sosyal medyada geniş yer bulabiliyorlar. Kuchiki Byakuya’nın doğum günü ise #朽木白哉生誕祭2015 hashtagi ile Twitter’da kendine geniş bir yer buldu. Tite Kubo da kendi karakterinin doğum gününü kutlayarak, hayranlarına teşekkür etti ve hayran çalışmalarından bazılarına Twitter sayfasında yer verdi.
Doğum günün kutlu olsun Byakuya.
Kuchiki Byakuya'nın Doğum Günü Twitter Gündeminde
Kuchiki Byakuya'nın Doğum Günü Twitter GündemindeKuchiki Byakuya'nın Doğum Günü Twitter Gündeminde


Kuchiki Byakuya'nın Doğum Günü Twitter Gündeminde
Kuchiki Byakuya'nın Doğum Günü Twitter Gündeminde

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder