Translate

30 Ocak 2015 Cuma

John Wick






Aksiyon dalında en iyi filmler arasında daha vizyona girmeden gösterilen John Wick izleyenleri beklediği aksiyona ve heyecana kavuşturdu. Keanu Reeves’ in karizmasının tavan yaptığı bu filmde konuyu klişe olarak görebilirsiniz ama yönetmenin filme kattığı ufak detaylar sayesinde izlemesi keyifli bir film olmuş. İzlerken hayranlık duyacağınız klasik arabalar, dünya tatlısı bir köpek ve başarılı çatışma sahneleriyle size 100 dakikayı su gibi geçirtiyor.


Konusuna gelirsek  hayatı kirli işlerin içinde geçmiş ve adının geçtiği yerde saygı uyandıran kiralık katil John Wick, bir kadına aşık olur ve onun için her şeyden vazgeçerek mutlu olduğu bir hayat kurar. Karısının hastalığı sonucunda ölmesiyle 5 yıl süren evliliğinin ardından büyük bir boşluğa düşen John karısının ona bıraktığı son hediyeyle hayata tutunmaya çalışır. Hastalığını bilen karısı kendisinden sonra ona yoldaşlık etmesi için dünya tatlısı bir köpek bırakır.








 
Tek tutkusu arabasıyken bir de köpeğe umut bağlayan John arabasıyla dolaşmaya çıktığında benzinlikte bir kaç adamla karşılaşır. Arabasının fiyatını soran adama satılık olmadığını söyler ve yoluna devam eder ancak şans bu ya aynı günün gecesinde benzinlikteki adamlar John'a saldırır ve köpeğini öldürüp arabasını çalarlar.








Bu olaydan sonra John arabanın ilk olarak gittiği yeri bulur ve adamların kim olduğunu öğrenir. Eski patronunun oğlu olduğunu öğrendiğin de ve patronu onu arayıp bu işi unutmalarının bir yolu olup olmadığını sorduğunda bile oğlunun peşinden gider ve tek tek hepsini avlar. Böylece büyük bir çeteyi karşısına almış olur.

Fragmanı izlediğinizde eğer filmi izlemediyseniz kesinlikle izlemek isteyeceksiniz. Eğer aksiyon severseniz zaten çoktan izlemişsinizdir diye tahmin ediyorum :D













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder