Translate

30 Ocak 2015 Cuma

Watase Yuu’dan Yeni Fushigi Yuugi Mangası Geliyor



Efsane manga serilerinden olan 52 bölüm ve 3 OVA’lık anime uyarlaması yapılan Fushigi Yuugi’nin mangakası Watase Yuu blog sayfasından seriye devam edeceğinin haberini verdi. “Fushigi Yuugi: Byakko Ibun (Fushigi Yuugi: Curious Tales of the Byakko)” isimli manga çok uzun soluklu bir seri olmayacak ve bağımsız bir hikayeyi birkaç bölümde okuyuculara aktaracak. Shogakukan’ın Montly Flowers Dergisi Mart sayısında, yeni serinin derginin bir sonraki sayısında, yani 28 Şubat’ta yayımlanmaya başlayacağını duyurdu.
Watase Yuu'dan Yeni Fushigi Yuugi Mangası
Fushigi Yuugi: Byakko Ibun
Fushigi Yuugi’nin hikayesi Çin’in Dört Büyük Tanrısı efsanelerinden esinlenmiştir. 1992-1996 yılları arasında yayımlanan  ve 18 ciltten oluşan orjinal mangası bu Dört Çin Tanrısı’ndan Suzaku ve Seiryuu rahibelerinin hikayelerini anlatır.  2003 yılında “Fushigi Yuugi: Genbu Kaiden” adlı ön hikaye de bir başka Tanrı olan Genbu’nun rahibesinin hikayesini işlemiştir. Yeni manga “Fushigi Yuugi: Byakko Ibun” ise son Tanrı Byakko’nun rahibesinin hikayesini anlatacak.
Watase Yuu'dan Yeni Fushigi Yuugi Mangası
Fushigi Yuugi 1992 Serisi
İlk mangası olan Fushigi Yuugi serisini tamamlayan Watase Yuu hemen ardından başladığı ve yine animeye uyarlanan Ayashi no Ceres ile de büyük başarı yakalamıştı. 1996-2000 yılları arasında yayımlanan manga 14 ciltten oluşuyor. Shoujo seriler çizen mangaka 2008 yılında bir shonen manga olan ve 2013 Bahar sezonunda animeye uyarlanan “Arata Kangatari” mangasını çizmeye başladı.
Watase Yuu'dan Yeni Fushigi Yuugi Mangası
Ayashi no Ceres
Watase Yuu'dan Yeni Fushigi Yuugi Mangası
Arata Kangatari
Watase Yuu çizimlerini bir kere görseniz bile eserlerini tanımanız çok zor olmayacaktır. Eğer Fushigi Yuugi ve Ayashi no Ceres mangalarını okuyup animelerini izlerseniz ne demek istediğimizi çok iyi anlayacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder