Translate

13 Nisan 2015 Pazartesi

Ore Monogatari!!



Diğer İsimleri: My Love Story!!

Tür: Komedi, Romantik, Shoujo, Okul Hayatı, Hayattan Kesitler

Yayınlanma Tarihi: 9 Nisan 2015

Bölüm Sayısı: 24

Yönetmen: Morio Asaka

Senaryo: Kazune Kawahara

Firma/Stüdyo: Madhouse, VAP, Nippon Television Network Corporation

Başlıca Seiyuular: Takuya Eguchi (Takeo Gouda), Nobunaga Shimazaki (Makoto Sunakawa), Megumi Han (Rinko Yamato)

Mangaka: Kazune Kawahara (Hikaye), Aruko (Çizen)


Açılış: Miraikei Answer (未来形Answer) TRUSTRICK’ten

Kapanış: Shiawase no Arika (幸せのありか) LOCAL CONNECT’ten


Herhangi bir shoulo anime izlerken ana karakterlerimiz genellikle bishounen olur. Yakışıklı, zeki, çekici, seksi ;D. Ama bu izleyeceğiniz shoujo anime onlardan tamamen farklı çünkü bu animenin karakteri arkada gördüğünüz o yakışıklı çocuk değil ön tarafta gördüğünüz biraz fazla yapılı olan karakter asıl karakterimiz ve emin olun bu karakterle çok eğleneceğiz.



Takeo küçüklüğünden beri sevdiği kızların hiçbirine açılamamış ve bununla birlikte sevdiği bütün kızlar arkadaşı Sunakawa'ya aşık olmuş ve ona açılmışlardır. Ancak Suna her aşk itirafında kızları reddetmiş ve onları sevmediğini söylemiştir.



Ortaokul mezuniyetinde de aynı olay olmuştur. Takeo'nun hoşlandığı kız Suna'ya açılmış ve onu sevdiğini söylemiştir. Ancak değişen bir şey olmamıştır. Suna her zaman ki gibi bunu umursamamış ve onu sevmediğini söylemiştir.(Yanlış anlaşılma olmasın kesinlikle ukala değil)




Bir gün okuldan eve dönerlerken bir taciz olayı ile karşı karşıya gelirler tabii bizim oğlan durur mu hemen tacizciyi durdurmuş ve ona diğer istasyonda ineceğini söylemiştir. Ancak bilmediği şey kurtardığı kişiyi gördüğünde ilk görüşte aşkı da tatmıştır.



Tanıştığı kızla beraber arkadaş olan Takeo, gösterdiği kibarlık ve şefkat ile ne kadar candan ve karakter sahibi bir delikanlı olduğunu ve iç benliğinin dış görünüşünün önüne fazlaca geçtiğini anlıyoruz. Ancak tek eksiği kendisine güvenin olmamasıdır. Karakterler kişilik yönünden animeye kesinlikle zevk katacak türe benziyor. Duyguyu yoğun veren müzikler animenin altın külçesi gibi parlamakta özellikle kapanıştaki nostaljik müziğin üç ana karakter üzerindeki yayılımı.

Karakter bakımından eğlendirecek, keyifli bir romantik shoujo anime serisi izlemek isteyenlere tavsiye edilir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder