Translate

7 Nisan 2015 Salı

Animesi de Duyurulan Chaos;Child’ın Reklamı




5pb./MAGES.’in başındaki isim Shikura Chiyomaru, gerek 24 bölümlük animesiyle gerek de anime filmiyle sağlam bir hayran kitlesi oluşturan; bilim kurgu türündeki seriler arasında akla ilk gelen yapımlar arasında sayılan Steins;Gate için yeni bir animenin müjdesini Mart ayı sonunda New Works Unveiling in TwitCast programında vermişti. Ancak 5pb./MAGES. cephesinden gelen tek anime haberi bu değildi. Shikura Chiyomaru, yakın zamanda şirket tarafından hazırlanan Chaos;Child oyunun da anime uyarlamasının geleceğini duyurmuştu.

Şirkete ait Chäos;HEAd, Steins;Gate ve Robotics;Notes gibi anime uyarlanan bilim kurgu/macera oyunları serisine dördüncü olacak Chaos;Child, için bir de TV reklam filmi yayımlandı. Bu reklamla oyunun Kanako Itou’nun seslendirdiği Singularity isimli yeni tema şarkısı da takipçilere duyuruldu. İlk kez 2014 yılında Xbox One ile oyun severlerle buluşan Chaos;Child’ın Playstation 3,4 ve Vita için çıkış tarihi olarak 25 Haziran 2015 gösterilirken; oyunun bu üç PlayStation platformu için hazırlanan demoları da 30 Mart’ta yayımlanmıştı.





Oyunun hikayesi ise 6 Kasım 2009’da 7.8 şiddetindeki bir depremin Shibuya’yı vurmasıyla ve ortaya siyah kara alevlerin deprem gününü daha büyük bir kaosa sürüklemesiyle başlıyor. Bilançosu 3,851 ölü, 30,927 yaralı olan ve Shibuya Depremi olarak anılan bu felaketin ardından yıllar geçiyor ve 2015 Ekim’inde yeniden inşa edilen Shibuya’da işlenen cinayetler zinciri yüzünden ortalığı bir kez daha panik sarıyor. Tüm bu olaylara tanık olan insanlarsa yavaş yavaş “Yeni Jenerasyon Deliliğin Dönüşü” isimli olaylar ve geçmiş arasındaki bağlantıyı kuruyor.

5pb./MAGES.’ten haberler gelmeye devam ederken Chaos;Child da Steins;Gate gibi bir fenomen mi olacak yoksa izleyenleri hayal kırıklığına mı sorusu da gündeme geliyor. Bakalım bu soru nasıl cevap bulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder