Translate

30 Nisan 2015 Perşembe

Tiger & Bunny Konseri





Bu ayın başlarında “Tiger & Bunny”nin resmi web sayfası tarafından Pacifico Yokohama’nın Yokohoma Özel Kongre Salonu’nda 19 ve 20 Eylül tarihlerinde yeni bir kısa anime gösterimini de içeren “The Sound of Tiger & Bunny” ismiyle düzenlenecek özel bir Tiger & Bunny konseri duyurulmuştu ancak bilet bilgileri vs. paylaşılmamıştı. Şimdiyse bilet bilgilerinin yanı sıra etkinliğin yeni görseli resmi web sayfası tarafından paylaşıldı.





Konserde, Tiger & Bunny’nin hem TV serisinin hem de iki filminin müziklerini besteleyen isim Yoshihiro Ike’nin yönetiminde olacak “Stern Bild Orchestra & Band” (Sternbild Orkestra ve Bandosu) tarafından hem TV serisinden hem de filmlerinden Tiger & Bunny müzikleri sunulacak. Yeni bir kısa animasyon gösteriminin de planlananlar dahilinde olduğu etkinlikte, Blue Rose – Karina Lyle’ın seiyuusu Minako Kotobuki de sahnede yer alacak.

İç geçirten bu etkinliğin ana teması olan Sunrise’ın 2011 yılında yayımlanan TV animesi Tiger & Bunny’nin hikayesi; Stern Bild şehrinde, üstlerinde sponsorlarının logolarını taşıyan özel kıyafetlerle suçlarla mücadele ederken aynı zamanda bir TV programının da malzemesi olup puanlar toplamaya ve nihayetinde oyunun birincisi olmaya çalışan özel güçlere sahip NEXT isimli kahramanlar ve bunlardan özellikle, birlikte çalışmaya zorlanan farklı bakış açılarına sahip Tiger ve Bunny etrafında döner. Bu proje, TV serisinin dışında 2011 yılında “Tiger & Bunny The Movie: The Beginning” ve 2014 yılında “Tiger & Bunny The Movie: The Rising” isimleriyle iki filme ve bir manga adaptasyonuna sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder