Translate

29 Nisan 2015 Çarşamba

Hollywood Yapımı Death Note Filmini Kim Yönetecek?



Malumunuz Death Note serisinin live action dizisine uyarlanacağı açıklanmış ve haber olumlu-olumsuz pek çok eleştiri almıştı. Bu haberin sonrasında serinin farklı bir projesinde daha yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Hatırlarsanız yaklaşık yedi yıl önce Hollywood yapımı bir Death Note filmi projesi ortaya çıkmış ve eserin hakları Vertigo Entertainment tarafından kazanılmıştı. O dönemde projenin senaryosunda Vlas ve Charles Parlapanides kardeşler yer alıyordu. Hatta 2009 yılında eserin haklarını Warner Bros.’un Vertigo Entertainment’tan devralmasından sonra filmin yönetmen koltuğu için düşünülen isimlerden Shane Black, projeye sıcak baktığını belirten bir röportaj bile vermişti. Ardından geçtiğimiz yaz hala plan aşamasında olan film için ünlü yönetmen Gus Van Sant’ın yer alacağı haberleri gündeme gelmişti.



Adam Wingard senaryosunu Simon Barrett ile birlikte yazdığı çekimleri bu yaz başlayacak The Woods filminin yönetmenliğini yapacak.


Öte yandan bu görüşmeler askıda kalmış olacak ki dün The Hollywood Report’un yayımladığı bir haberde Death Note projesi için yönetmen Adam Wingard (The Guest, You’re Next) ile bir anlaşma imzalandığı açıklandı. The Lazarus Effect ve 2015 yapımı Fantastic Four filmlerinin senaristi Jeremy Slater’ın ise yakın zamanlarda film için yeni bir senaryo kaleme aldığı da gelen bilgiler arasında.

Filmin yapımcı kadrosunda Vertigo Entertainment’tan Roy Lee, Lin Pictures’dan Dan Lin, Viz Productions’tan Jason Hoffs ve Heroes dizisinden sevilen aktör Masi Oka; baş yapımcı kadrosunda ise Doug Davison, Brian Witten, Niija Kuykendall ve Nik Mavinkurve yer alıyor.

Tüm bu gelişmelere rağmen proje hala gizemliliğini koruyor. Bakalım büyük ses getirmesi umulan film tamamlanabilecek mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder