Translate

7 Nisan 2015 Salı

Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka



Diğer İsimler: DanMachi,Is it Wrong That I Want to Meet You in a Dungeon, Can’t I expect a Chance Encounter in the Dungeon ?, Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?

Tür: Aksiyon, Macera, Komedi, Fantastik, Romantizm

Yayınlanma Tarihi : 03.04.2015

Açılış : Hey World – Iguchi Yuka

Kapanış : Nightcore






Hikaye Bell Clanel isimli kahramanımızın etrafında dönüyor ve Orario labirentler kasabasında geçiyor.Savaşçıların görevi ise zindandaki yaratıkları avlamak. Bell güzel bir tanrıçaya bağımlı, onun kontrolü altında. Bell, zindanda iken karşılaştığı Minatour tarafından saldırıya uğrar ve hayatını değiştirecek olan Aiz Warenstein ile karşılaşır ki bu kız herkesin imrenerek baktığı ‘elit’ diye nitelendirebileceğimiz, güçleri ile ünlü bir aileye sahip. Bunun dışında bütün erkeklerin peşinden koştuğu, havalı ve güzel bir kız.





2015 anime listesi çıktığı günden beri merakla beklediğim serilerden bir tanesiydi ve kesinlikle beklediğime değdi gibi duruyor. Mangası ile eşdeğer gidip gitmeyeceğini merakla bekliyorum doğrusu. Aslında bana biraz Sword Art Online’ı andırdı. Hatta seiyuular arasında Kirito’ya can veren Yoshitsugu Matsuoka’da bulunmakta. Karakter çizimleri çok hoş ve etkileyici. Karakterleri bana Magi’nin ve SAO’nun çizimlerini anımsattı. Aksiyon, macera, fantastik kategorilerine girmesinin yanında oldukça komik sahneleri de yok değil. Eğer SAO izlediyseniz ve hayranıysanız kesinlikle bu animeyi de seveceğinize eminim :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder