Translate

22 Mart 2015 Pazar

One Punch-Man Animesinin Yapım ve Seiyuu Kadrosu






Shueisha’ya ait Young Jump dergisinde One Punch-Man’in anime uyarlamasında başrolleri kimlerin seslendireceği, yapım kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı ve animenin yapım stüdyosuna dair bilgiler paylaşıldı. Buna göre rakiplerini tek yumrukta yere seren kahramanımız Saitama’yı seslendirecek isim Makoto Furukawa. Saitama’nın cyborg öğrencisi Genos ise Kaito Ishikawa tarafından seslendirilecek.



Animenin yapım kadrosunda yer alacak isimler ise şu şekilde:
  • Yönetmen – Shingo Natsume
  • Senaryo – Tomohiro Suzuki
  • Karakter Tasarım – Chikashi Kubota
  • Animasyon Stüdyosu – Madhouse





Çok çalışmaktan kel kalan ve kendisinin tek yumruk tekniğine dayanabilecek rakipler arayan kahramanımız Saitama’nın hikayesini anlatan aksiyon ve komedinin iç içe olduğu One Punch-Man mangası ilk olarak 2009 yılında bir web mangası olarak ONE tarafından kendi sitesinde yayımlanmaya başladı. 2012 yılında Yuusuke Murata’nın işe el atıp ONE ile işbirliğine gitmesiyle eser, One Punch-Man web mangasının yeniden yapımı olarak Shueisha’nın Young Jump dergisinin online versiyonu olan Tonari no Young Jump web sitesinde 2012 yılından itibaren yayımlanmaya başladı. (Hikaye: ONE – Çizim: Yuusaka Murata)

Madhouse adının One Punch-Man animesinin yapım kadrosunda yer alıyor oluşu zaten anime haberiyle heyecanlanan hayranları daha bir mutlu edecek gibi. Anime serisinin resmi tanıtım videosu geldiğinde bunu daha iyi görebiliriz. O zamana kadar manganın tanıtım videosuna ve mangaya göz gezdirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder