Translate

3 Mart 2015 Salı

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Çıkış Tarihi

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Kuşkusuz dünyada yılın en çok beklenen oyunları arasında yer alan Metal Gear Solid serisinin yeni oyunu Metal Gear Solid V: The Phantom Pain için büyük bir duyurunun geleceği açıklanmış ve bu duyuru için geri sayım başlatılmıştı. Ancak görünen o ki geri sayımın bitmesine bir gün kalmışken IGN’in videosu üzerinden beklenen duyuru sızdırıldı ve NeoGAF’ta “Nibel” adlı kullanıcının paylaşmasıyla sitede kendine yer edinen bu gelişmeyle ilgili olarak Metal Gear Solid V: The Phantom Pain çıkış tarihi 1 Eylül 2015 olarak gözüktü. Sızdırılan bu video IGN’den hemen yayından kaldırıldıysa da görüntüsü internetteki yerini aldı.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Çıkış Tarihi
“Sızdırılmış” olan bu video ile birlikte serinin yapımcısı Hideo Kojima oyunun yeni özelliklerinden de bahsediyor. Hideo Kojima’ya göre Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Metal Gear Solid serisinin son oyunu olabilir. Alttaki video her an kaldırılabilir.







Tüm bu gelişmelerle birlikte yine de geri sayımın sonlanmasını beklemekte fayda var. Ne olur ne olmaz, Hideo Kojima’nın oyun dünyasında en çok sürpriz yapan yapımcıların başında olduğu ortada.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 ve PC platformları için piyasaya çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder