Translate

7 Mart 2015 Cumartesi

Charlotte Animesinin TV Reklamı




Key’in 15. yıl dönümünü kutlamak amacıyla Key, Aniplex ve P.A Works işbirliğiyle ortaya çıkacak projelerden biri olan Jun Maeda’nın 2. orijinal anime projesi “Charlotte”un TV reklamı resmi web sayfasında yayımlanmaya başladı. (2010 yılında yayımlanan Angel Beats! Jun Maeda’nın ilk orijinal anime projesidir.) Videoda animenin yeni tanıtım videosunun 2 Nisan’da geleceği de belirtiliyor.







Senaryosunun Jun Maeda’ya, karakter tasarımlarının Na-Ga’ya ve animasyonların P.A Works’e ait olacağı animede hikaye, ergenliğe ulaşan çocukların küçük bir bölümünde ortaya çıkan özel güçlerle, bu özel güçlere sahip olan arkadaşlarına yardımcı olmaya çalışan “Hoshi No Umi” Akademisi öğrenci konseyi üyeleri etrafında döner. Ana karakterlerimizi tanıyalım o halde hemen.


  • Yuu Otosaka – “Hoshi No Umi” Akademisi’nde okuyan kötü bir öğrenci. Animenin web sayfasının yaptığı tanıma göre Yuu Otosaka, Key’in tarihindeki en sapık karakter ve eğer kendisi tek bir kelimeyle açıklanmak istenirse bu ‘aptal’ olur. Yuu Otosaka’nın özel yeteneği ise birinin bedenini 5 saniyeliğine ele geçirmek. Kendisi bu yeteneğini başarılı öğrencilerin sınavlarda verdikleri cevapları ezberlemek için kullanmakta.

Charlotte izle



  • Nao Tomori - “Hoshi No Umi” Akademisi’nin çalışkan ancak narsist öğrenci konseyi başkanı. Özel yeteneği kendisini seçtiği bir kişinin görüşünden kaldırmak, yok etmek, o kişi için kendisini görünmez kılmak. Kendisi aynı zamanda ZHIEND (The End) isimli grubun büyük bir hayranı. (ZHIEND grubunun İngilizce şarkı sözleri Jun Maeda tarafından yazılacak ancak Maeda tarfından bestelenmeyecek.)

Charlotte izle



  • Joujirou Takajou – “Hoshi No Umi” Akademisi’nin ışınlanırmışçasına yüksek hızda hareket etme yeteneğine sahip öğrencisi. Bu yetenek yüzünden birçok kez hastanelik olmuştur çünkü nerede duracağını bir türlü kontrol edememektedir. Kendisi bu tür yaralanmaları azaltabilmek adına okul üniformasının altına koruyucu giymektedir.

Charlotte izle



  • Yusa Nishimori – “Hoshi No Umi” Akademisi’nin ölülerle bağlantı kurabilme yeteneğine sahip öğrencisi. Kendisi aynı zamanda How-Low-Hello grubunun vokalisti. Ölmüş olan ablası ile kontrolü dışında bağlantı kurar ve ablası tarafından kendisinin isteği dışında ele geçirilir. Bu gerçekleştiğinde Yusa’nın göz rengi maviden kırmızıya döner. (How-Low-Hello grubunun şarkılarının sözleri de besteleri de Jun Maeda’a ait olacak.)

Charlotte izle


Bu sene yayımlanacak olan animenin başlangıç tarihiyle alakalı bir bilgi daha verilmedi.

  • Animenin yayımlanmış ilk videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder