Translate

2 Mart 2015 Pazartesi

Mayo Chiki!




Yapım Yılı: 2011
Bölüm Sayısı: 13 Bölüm
Tür: Komedi, Romantizm, Harem, Hayattan Kesitler, Okul
Yapım Şirketi: Feel
Açılış Parçası: Be Starters! – Eri Kitamura
Kapanış Parçası: Kimi ni Gohoushi – Yuka İguchi, Mariya İse, Eri Kitamura
Mayo Chiki! Hajime Asano’nun aynı adlı 2009-2012 yılları arasında yayınlanan 20 ciltlik light novelinden adapte edilmiştir. Konusu ise kısaca şöyledir:

Mayo Chiki izle
Ana karakter Sakamachi Kinjirou (Satoshi Hino) küçüklüğünden beri güreşçi olan annesi ve kız kardeşi tarafından kum torbası gibi kullanılıp sık sık darbe aldığı için artık ne zaman bir kadın dokunsa burnu kanayan bir hale gelmiştir. Bir gün okulda Konoe Subaru (Yuka İguchi) ile karşılaşır. Subaru, okulun zengin ve güzel kızı Suzutsuki Kanade’nin (Kitamura Eri) uşaklığını yapmaktadır. Subaru yakışıklılığı ve karizmasıyla okuldaki tüm kızları kendine aşık etmiştir. Ne var ki Subaru aslında bir erkektir. Subaru, efendisi Kanade’ye derin bir sadakat içindedir. Bu yüzden de ona en iyi şekilde bağlılığını göstermek için kız olduğunu gizleyerek bir uşak olarak hizmet etmeye çalışmaktadır. Kinjirou şans eseri Subaru’nun bu sırrını keşfeder ama sadist Kanade’nin tehditleri ve Subaru’nun şiddeti sonucu bu sırrı saklamak sonunda kalır ve kızların ağlarına düşer.

Mayo Chiki izle
Kinjirou’nun haremi daha sonra seriye fujoshi Nakuru Narumi (Asumi Kana), tsundere loli Masamune Usami (İse Mariya) ve Kinjirou’nun kardeşi Kureha Sakamichi’nin (Kana Hanazawa) de dahil olmasıyla iyice genişler.
Serinin adı Mayo Chiki! mayonezli tavuk demek. Bu da ana karakter Kinjirou’nun kızlardan korktuğu için tavuğa benzetilmesinden geliyor. Zaten zavallı Kinjirou’yu anime boyunca kızlar epey bir sıkıştırıyor. Subaru epey tatlı bir karakter ama o da utanınca sık sık Kinjirou’yu pataklamaktan kendini alamıyor.

Mayo Chiki izleMayo Chiki izleMayo Chiki izleMayo Chiki izleMayo Chiki izleMayo Chiki izleMayo Chiki izlemayo chiki izlemayo chiki izle




Mayo Chiki’nin karakter tasarımları çok güzel. Kızların hepsi çok güzel ve tatlı çizilmiş. Arkaplan çizimleri de gayet başarılı. Anime çok komik ve eğlenceli. Harem animesi olmasına rağmen ecchi türünü içermemesi serinin bana göre artısı. Eğer bu animeyi beğendiyseniz Oreshura, Noucome, Mangaka-san to Assistant to, Hentai Ouji Warawanai Neko, Amagi Brilliant Park adlı animeleri de izleyebilirsiniz. Uzun lafın kısası Mayo Chiki! şiddetle önerdiğim ve keyif alacağınızı düşündüğüm bir anime.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder