Translate

1 Mart 2015 Pazar

New Initial D 2. Anime Filminin Tanıtım Videosu

New Initial D 2. Anime Filminin Tanıtım Videosu


İlk filmi 23 Ağustos 2014’te gösterime giren Initial D film üçlemesinin 2. filmi “Shin Gekijo-ban Initial D Legend 2: Tousou”nun tanıtım videosu resmi web sayfasında paylaşıldı. İlk film “Shin Gekijo-ban Initial D Legend 1: Kakusei”de “Candle Flames” ve “We’ll start our race” isimli parçaları kullanılan Japon rock grubu Backdraft Smiths’in bu filmde de tema parçası olarak kullanılacak “The Brave (D Version)” isimli parçası videodaki yerini aldı.








SANZIGEN Animation Studio ve LIDEN FILMS işbirliğiyle ortaya çıkacak filmin dağıtımı Shochiku’ya ait olacak. İlk filmde yer alan seiyuu kadrosu bu filmle geri dönecek. Kadroda kimlerin yer aldığını hatırlayacak olursak;
  • Takumi Fujiwara – Miyano Mamoru
  • Keisuke Takahashi – Yuichi Nakamura
  • Itsuki Takeuchi – Minoru Shiraishi
  • Bunta Fujiwara – Hiroaki Hirata
  • Natsuki Mogi – Maaya Uchida
  • Kouichirou Iketani – Hiroshi Tsuchida
  • Takeshi Nakazato – Junichi Suwabe

New Initial D 2. Anime Filminin Tanıtım Videosu

Üçleme olarak planlanan bu filmler; Kodansha’nın Young Magazine isimli dergisinde 1995’ten bu yana yayımlanan ve geçen sene temmuz ayında sona eren Shuuichi Shigeno’nun orijinal araba yarışı mangasına dayanacak. Manganın konusuna da kısaca değinirsek; Takumi Fujiwara gündüzleri benzin istasyonu görevlisi olarak çalışan; gecenin geç saatlerinde de babasının tofu dükkanı için teslimat işlerini yapan lise öğrencisi bir gençtir. Babasının araba yarışlarının efsanesi olduğu zamanlar kullandığı Toyota Sprinter AE86 Trueno markalı modifiyeli arabası ile tofu dağıtımını yapan Takumi, bu arabanın ve hassas sürüş yeteneklerinin onu Mt. Akina Otoyolu’nun en iyi amatör araba yarışçısı yapacağının farkında değildir. Onun yeteneklerinin farkına varanlar sayesinde Takumi babası gibi efsane olma yolunda ilerlemeye başlar.
Film 23 Mayıs 2015’te Japonya’da vizyona girecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder