Translate

14 Mart 2015 Cumartesi

Kekkai Sensen Animesinin Tanıtım Videoları




Yasuhiro Nightow’un Shueisha’nın Jump Square dergisinde yayımlanmakta olan mangası Kekkai Sensen’in anime uyarlaması yakında başlıyor. Karakter tasarımları ve yer alacak seiyuularla birlikte Kekkai Sensen animesinin tanıtım videoları da yayımlandı.













Manganın hikayesi ise şöyle: New York üzerinde Dünya ve “diğer dünya” arasında açılan yarıkla beraber oluşan Jerusalem’s Lot, diğer boyut yaratıklarının ve insanların yıllarca birlikte yaşadığı, bilim kurguyu andıran suçlarla dolu bir baloncuktur ve bu baloncuk artık tehdit altındadır. “Libra” adı verilen, çeşitli suçlarla savaşan organizasyon da bunu engellemek için elinden geleni yapacaktır.







Geçtiğimiz cumartesi hayatını kaybeden Ogawa Shinji, seride adı geçen isimlerden biriydi ve Gilbert F. Altstein’ı seslendirecekti ancak sağlık sorunları nedeniyle görev alamamıştı. Animenin seiyuu kadrosunda Mamoru Miyano, Akio Otsuka, Nana Mizuki gibi ünlü isimler de yer alıyor. Yönetmen koltuğunda BONES stüdyosundan Rie Matsumoto oturuyor. Senaryo yazarlığını Kazunao Furuya’nın yapacağı serinin karakter tasarımlarından Cowboy Bebop, Mobile Suit Gundam 0083: Stardust Memory gibi yapımlarda adı geçen Toshihiro Kawamoto sorumlu. Diğer dünya yaratıklarının tasarımını ise Koji Sugiura hazırlarken; Assasination Classroom ve One Piece Film Z’de imzası olan Takashi Hashimoto efekt ve animasyon yönetmeni olarak görev yapacak.

Serinin açılış şarkısı “Hello, World!”, rock grubu BUMP OF CHICKEN’ın eseri olacak. Anime, Japonya’da 4 Nisan’da yayımlanmaya başlanacak.

İlk yayımlandığından farklı olarak daha sonra üç bölümlük bir mini seriye dönüşen ve 2010’dan itibaren de düzenli olarak çıkan Kekkai Sensen mangasının 10. kitabı mart ayı içerisinde çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder