Translate

7 Nisan 2014 Pazartesi

İnu x Boku SS



Bu animeyi bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine izlemeye başlamıştım. İyi ki tavsiye etmiş çünkü izlerken eğlenerek izlediğim bir animeydi. Bende size de bundan bahsedeyim ve siz de eğlenin istedim. İyi seyirler :D




KONUSU:

















Shirakin Riricho zengin bir aileden gelmiştir. Ancak küçüklüğünden beri ailesinin zenginliği yüzünden hiç arkadaşı olmamıştır. Bu yüzden de sürekli yalnız kalmıştır ve hiç kimseyi yanına yaklaştırmamıştır. Herkesi küçümseyip, hor görüp, düşmanlık göstermiştir.











 Riricho Ayakashikan Malikanesi diye bilinen bir apartmana taşınmıştır. Her dairesinde kendisine özel bir koruması vardır.























Riricho dairesine çıkarken hiç kimseye yüz vermez ayrıca taşıma görevlilerine de bir güzel fırça atar. Tam odasının önüne gelmiştir ki kutulardan birini düşürür ve kaldırmaya çalışır. Tabii ki de kaldıramaz ve tam o sırada...........
























Bu gizemli yabancı gelir ve kutuyu kaldırır. Kızımız sanki hiç bir şey olmamış gibi şimdi sana teşekkür mü etmem lazım yani diye diklenir. Ama oğlan hiç bir şey demez.





















Kutuyu yerine bırakır ve Riricho'yonun önüne gelip bir dizinin üstüne çöker ve teşekkür istemediğini onu uzun zamandır beklediğini ve artık onun güvenlik görevlisi olduğunu onu hayatı pahasına koruyacağını söyler. Kendini de Soushi Miketsukami olarak tanıtır.


























Kızımız da böyle bir şeye ihtiyacı olmadığını ve ona gitmesini söyler. Bunu söyler söylemez Miketsukami bir yerden bir kılıç bulur ve eğer siz beni istemiyorsanız benim artık yaşamak için bir sebebim yok beni ortadan kaldırın der.





















Ondan sonraki günler de Riricho her ne kadar ona korumalığını bırakmasını söylese de Miketsukami bunu kabul etmez ve her sabah kapısının önünde onun uyanmasını bekler.

















Riricho artık malikaneyi ve içinde yaşayanları tanımaya başlamıştır ancak onunla arkadaş olmalarına izin vermez. En sonunda Riricho Miketsukami'ye eğer yanından gitmezse onunda incineceğini söyler. Miketsukami ise ona bunu denemek istediğini söyler.




















Akşam Riricho banyodan çıkıp salonda otururken bir adam kızı silahla tehdit eder ve bütün parasını vermesini söyler. Ve güvenlikle dalga geçer. Ancak Riricho aslında bütün amacın insanları oradan uzak tutmak olduğunu söyler.





















Ve tam adam silahı ateşlediğinde Miketsukami gelip merminin önüne geçer ve mermiyi eliyle durdurur. Adama ise Riricho-sama'ya silah doğrultmaya nasıl cürret edersin der ve adamın önünde değişim geçirir.




















Adamı etkisiz hale getirdikten sonra Riricho'yonun yanına gelir ve ondan tekrar özür diler. Kalkmasına yardım etmek için elini uzatınca elindeki yarayı gören Riricho yaralısın der . Miketsukami ise bunu yanlış anlar ve özür dilerim elimin kirli olduğunu unuttum der. Bunu duyan Riricho ona kızar ve kendisine biraz daha dikkat etmesi gerektiğini söylerken Miketsukami ayağını alır ve bir öpücük kondurarak bunun bir sadakat göstergesi olduğunu ve onu canı pahasına olsa bile koruyacağını söyler.




Ve hikayemiz böylece hikayemiz başlar. Anime toplam 12 bölümdür ve 1 özel bölümü vardır.İlk başlar da Riricho'nun soğukluğu sinir etse de daha sonra şirin bir hal alacak ve siz de bunu beğeneceksiniz. Miketsukami'nin sadakatine ise hayran kalacaksınız.Ve şunu belirtmeliyim ki sonu mutlu biten nadir animelerden biri :D 





Tanıtım Videolarımız:




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder