Translate

28 Kasım 2014 Cuma

Kiseijuu : Sei no Kakuritsu (Parasyte)


Daha yeni başlayan ve kendine bir çok izleyiciyi bağlayan Kiseijuu: Sei no Kakuritsu korku animelerinde ön sıralarda yer alıyor. Bugün de bunu sizinle paylaşmak istedim :)



Konusu:








Animenin ilk bölümü böyle başlıyor.  Bir gece, parasyte denilen solucan benzeri uzaylı yaratıklar Dünya'yı işgal eder ve insanların beyinlerini burun ve kulak yoluyla insan vücuduna girerek ele geçirirler. 










17 yaşındaki İzumi Shinichi  anne ve babasıyla Tokyo'nun sessiz bir mahallesinde yaşamaktadır. Bir parasyte gece uyurken shinichi'nin kulağına girmeye çalışır ama shinichi'nin kulağında kulaklık olduğu için başarısız olur ve kulak yerine shinichi'nin koluna girmeye karar verir ve avının bir kolunu ele geçirir. Bu parasyte'in ismi Migi'dir. 











Shinichi Migi'nin vücudunun diğer bölümlerine geçmesine engel olmayı başarabildiği için iki canlı aynı bedende farklı zihinlere ve kişiliklere sahip olarak yaşamaya başlar. Diğer parastyle'lar ile karş karşıya geldikçe bu anormal durumdan faydalanarak hayatta kalmak için savaşırken aralarında güçlü bir bağ gelişir. Shinichi'nin hala kendi zihnini koruyabildiğini farkedip saldırıya geçen diğer parastyle'lar karşısında bu anomal ilişki onlara üstünlük verir. Shinichi diğer insanları bir yiyecek olarak gören bu parastyle'lara karşı savaşmayı kendine görev edinir ve Migi'yide zorlayarak onlarla savaşmaya başlar.





Anime toplam 24 bölümden oluşacaktır ve şimdiye kadar 9 bölüm çıkmıştır. Doğruyu söylemek gerekirse korku kategorisinde oldukça başarılı bir anime kaçırmayın derim :)

Tanıtım Videosu:









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder