Translate

11 Kasım 2014 Salı

Kuroshitsuji 1















Bu sıralar izleyecek bir şey bulamamanın sıkıntısını yaşıyorum ya da gelecek bölümleri bekliyorum. Ben beklerken ve bu durumdan muzdaripken sizde öyle olmayın diye yepyeni bir seri ile karşınızdayım. İyi seyirler :)




Konusu;



















Victoria döneminde İngiltere'nin en asil ailelerinden biri olan Phantomhive ailesi bir yangın sırasında hayatlarını kaybederler. O sıralar henüz 11 yaşında olan Ciel Phantomhive  ailesine kin tutanlar tarafından kaçırılır ve satılır. Küçük olmasına aldırılmadan türlü işkenceler görür. En sonunda ağlamanın kendine yararı olmayacağına inan Ciel ölümü kabullenmiştir.
















Sebastian Michaelis ise bir şeytandır ve Ciel'in kurban edilmek üzere olduğu ritüel'de sesini duyar ve ona bir anlaşma sunar. Canını yakan ve ona ihanet eden insanlardan intikam alması karşılığında ruhunu ister ve alınan bir şeyin asla geri verilemeyeceğini söyler. Ciel anlaşmayı kabul eder.






















Yangının ardından kaybolan Phantomehive'ların tek oğlu Ciel yanında Sebestian Michaelis adlı her konuda mükemmel bilgiye, terbiyeye ve yeteneğe sahip olan bir hizmetkarla birlikte 2 yıl sonra aniden ortaya çıkarak tüm malvarlıklarının ve işlerinin yönetimini devralır. Bir yandan ise Sebestian'la birlikte , Kraliçe Victoria’nın ilgilenmesini istediği Londra’daki gizli davaları çözmektedir.

Ancak asıl gerçek ise Sebastian, Ciel'in geri dönebilmek için anlaşma yaptığı şeytandır ve onu kendine sağ gözünü feda ederek kabul ettiği anlaşmanın mührü sayesinde bağlamıştır.




Anime toplam 25 bölüm ancak 2. ve 3. sezonları da var. Bununla birlikte izlerken çok keyif alacağınız ve hiç bitmesini istemeyeceksiniz.
Ayrıca küçük bir not: Anime'nin filmi çıkmıştır.


Tanıtım Videosu;








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder