Translate

28 Kasım 2014 Cuma

İnsanlaştırılmış Ülkelerin Animesi Hetalia'ya Yeni Sezon Geliyor

hetalia.jpg



Gentosha'nın aylık Comic Birz dergisi Cumartesi günü Hetalia: The World Twinkle'ın prodüksüyonuna yeşil ışık yakıldığı duyuruldu. 




Dergi "Hetalia'nın hevesle beklenen yeni serisi piyasaya sürülüyor!!" şeklinde ilan etti. Aylık Comic Birz gelecek sayılarda daha çok bilgi ortaya çıkarmaya başlayacak. 

Hetalia: The World Twinkle Hidekaz Himaruya'nın Hetalia mangasından esinlenilerek yapılan animenin 6. sezonu olacak (Axis Powers 2 + World Series 2 + The Beautiful World 1)  Manga örnek dünyanın her yerinden ülke ve bölgelerin karakteristik özelliklerini alıyor ve bazılarını (çoğunu) bishounen olacak şekilde insanlaştırıyor.

Önceki sezon, Hetalia: The Beautiful World, Japonya'da Ocak 2013'de yayınlanmıştı. Funimation bütün önceki sezonları ve Hetalia Axis Powes: Paint it, White! filmini Kuzey Amerika'da yayınlamıştı.

Tokyopop ilk iki manga sayısının basımını yapmış ama 2011'de Kuzey Amerika basım işletmelerinde basımı durdurulmuştu. Right Stuff 2012'de Japon basımcı Gentosha Comics'le Tokyopop'un anlaştığını duyurarak manga çıkarıldı ve böylelikle en kısa zamanda 6 sayı yayınlandı.

Kaynak: Animenewsnetwork

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder