Translate

20 Kasım 2014 Perşembe

Ookami Shoujo to Kuro Ouji



























Yeni çıkan ve benim çok severek izlediğim animelerden biri daha kesinlikle kaçırmayın derim :D





KONUSU:









Erika liseye yeni başlamıştır ve arkadaşsız kalmaktan çok korkmaktadır. Korktuğu başına gelmiş ve sınıfa gittiğinde herkesin grup olduğunu görmüştür. Bu sırada 2 kızın birbirlerine sevgililerini anlattığını görür ve bir yalan uydurarak sevgilisi olduğunu söyler. Böylece o kızlarla takılmaya başlar.







Ancak bir süre sonra kızlar Erika'nın sevgilisinin yalan olduğuna inanmaya başlar. Çünkü hiç fotoğrafı yoktur ve birlikte çıkalım dediklerinde Erika kabul etmez. Bunu duyan Erika bir çözüm aramaya başlar. Bu sırada yolda giderken insanların çok yakışıklı bir çocuğa baktıklarını görür. Çocuk gerçekten yakışıklıdır ve kızımız da çözüm yolunu bulmuştur. Çocuğun fotoğrafını çekmek için telefonunu çıkarır ve çeker de. Ancak bir sorun vardır çocuk tam olarak kameraya bakmıştır.









Oradan sorunsuz kaçan Erika arkadaşlarına fotoğrafını çektiği çocuğu gösterir. Ancak beklenmedik bir şey olur ve resimdeki çocuğun "Prens" lakaplı Kyouya Sata olduğunu öğrenir. Ne yapacağını bilemeyen Erika her şeyi Kyouya'ya anlatmaya karar verir ve ondan sahte erkek arkadaşı rolünü oynamasını ister.












Kyouya'nın ise nazik ve ilgili insan görünüşünün altında bambaşka bir kişilik vardır. Ne yazık ki prensimiz siyah kalpli bir sadistdir. Ve Erika'ya teklifini bir şartla kabul edeceğini söyler. O andan sonra ise ikisinin de hayatlarında büyük bir değişim olacaktır.


Anime yeni başladığı için daha 7. bölümde ama bir çok izleyiciyi kendine bağladı. Her hafta güncel olarak yeni bölümleri gelmektedir. Eğer romantik türde bir şeyler arıyorsanız bu animeyi kaçırmayın :)


Tanıtım videosu:


 





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder