Translate

23 Kasım 2014 Pazar

How To Get Away With Murder






Yeni izlemeye başladığım hatta kafayı takıp bütün bir hafta gelsin diye beklediğim nadir dizilerden biri.Kesinlikle izlemeniz gereken ve hayattan gerçekler içeren bir hikaye. Hadi konusuna bakalım :D




KONUSU:





Annalise Keating avukatlık üniversitesinde profesörlük yapan ve aynı zaman da çok iyi bir savunma avukatıdır. Derslerini pratikten çok uygulamayla öğreten Annalise girdiği sınıfta 5 en iyi ve gözüne giren öğrenciyi yanına alarak çalıştıracağını söyler.











Oldukça akıllı biri olan Wesley Gibbins ise okula gelirken derse hazırlanması gerektiğini bilememeltedir bu yüzden ilk günden azar yer. O gün Annalise yeni müşterisi için bir savunma hazırlamalarını ister. Wes araştırma yaparken bir şey bulur ve Annalise'e gider ancak yanlış bir zamanlama yapar ve Annalise'i sevgilisiyle basar. Bundan sonra ise Annalise'in kocası olduğunu öğrendiğinde çok şaşırır ancak bunu lehine kullanmayı hiç düşünmez. Annalise ise onu inandırmak için yalan uydurarak onun konuşmasını engeller.














Michaela Pratt ise çok hırslı bir kadındır ve kimse ondan daha fazla Annalise'i etkilemek isteyemez. Bu yüzden sınıfını götürdüğü ilk dava da Annalise'e yardımcı olacak ilk kanıtı getiren de o olur.









Connor Walsh (beni soran olursa kalpten gitti deyin) oldukça yakışıklı ve çekici olan Connor kendine aşırı güvenen biri. Ona göre o an odada kim varsa onlardan kat kat daha zekidir ve bir şeye gözünü koyduğu zaman elinden kaçırdığı hiç görülmemiştir. 









Laurel Castillo her ne kadar kendini kırılgan, pek bir şey anlamayan ve insanların onu küçümsemesini sağlasa da aslında gerçekte istediği zaman dikkatleri çekebilen, oldukça akıllı birisidir. İlk zamanlar arkadaşlarının onu küçümsemesine izin vermiş ve sonradan Annalise'in gözüne girmiştir.









Asher Millstone, önemli bir yargıç olan babasını örnek alıp avukat olmak için çalışmıştır. Hayatını dersler ve kitaplarla geçiren Asher babasına sonsuz bir güven duymaktadır taa ki onun hakkında ki bir gerçeği öğrenene kadar. Ancak bu meseleyi de hem babasını koruyarak hem de Annalise'in yanında ki yerini sağlamlaştırmak için kendi lehine kullanır.










Frank ve Bonnie ise Annalise'in yardımcılarıdır. Onun adına bir çok işi halleder, bir çok kanıt bulur aynı zamanda da onları zora sokacak olan kanıtları da yok ederler. Ancak bu ikilinin arasından Frank Laurel ile Bonnie ise Asher ile bir ilişkiye girerler ve bunun gizli kalmasını sağlarlar.










Bütün bunların dışında bu 5 önemli öğrencimizi birbirine bağlayan ise aslında bir cinayet işlemiş olmalarıdır ve dizi de cinayet olmadan önceki 3 aydan başlar. 

Daha 1.sezonunda olan dizinin toplam 9 bölümü çıkmıştır. Oldukça akıcı ve insanı kendine bağlayan bir dizi tavsiye ederim :)




Tanıtım Videosu:









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder