Translate

23 Kasım 2014 Pazar

Soredemo Sekai wa Utsukushii







Yeni izlediğim çok tatlı, çok romantik ve bir o kadar da dram olan animelerden biri. Eğer "Romantik bir insanım" diyorsanız kesinlikle kaçırmamanız gereken bir anime. "Romantik seviyorum ama içinde az da olsa dram olma hemen bıktırmamalı"diyorsanız daha ne bekliyorsunuz. Hadi hemen konusuna bakın :)



KONUSU:





Yağmur Krallığının 4.kızı olan Nike istemediği halde Güneş Krallığının yeni kralıyla evlenmek üzere gönderilir. Kimse inanmasa da Yağmur Krallığındaki kraliyet soyunun yağmur çağırma yeteneği vardır. Güneş Krallığında ise kolay kolay yağmur yağmaz.






Limana geldiğinde Krallığının adamlarına geri dönebileceklerini kendisinin gidebileceğini söyler ancak bunu gerçekleştiremez ve akşamı geçirecek bir yer ararken haydutların tuzağına düşer. Haydutları yakalamak ister ancak  açlık ve yorgunluktan bayılır. O çevrede bulunan bir han sahibi de ona yardımcı olur ve evine alır.










Nike onların bu iyiliğine karşılık gündelik işlerde yardımcı olmayı teklif eder. Bu sırada Nike'yi tuzağa düşüren haydutlar onun prenses olduğunu öğrenince onu kaçırmaya teşebbüs ederler ancak yanlışlıkla hancının kızını kaçırırlar. Bunu öğrenen Nike gücünü kullanarak kızı kurtarır ve saraya doğru yola çıkar.













Ancak Kralla evlenmeye gelen Nike'nin beklediği son şey kralın daha kendinden küçük olmasıdır. Dış görünüşüne baktığınızda küçüktür ancak başından bir sürü olay geçmiş ve bu olayların neticesinde ise normal yaşından kat kat daha olgundur.
Bu yaş ve boy sorununa rağmen birbirlerine alışınca, birbirleri için yapmayacakları şey kalmayacak, aşkları için savaşacak, birbirlerini kurtaracak ve aşkın önünde hiçbir engelin duramayacağını bize göstereceklerdir.

Anime toplam 12 bölüm ve tek sezon 2. Sezonun çıkıp çıkmayacağı belli.

Tanıtım Videosu:




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder