Translate

22 Aralık 2014 Pazartesi

Yeni Angel Beats! Projesi Açıklandı

Yeni Angel Beats! Projesi Açıklandı

Key x Aniplex’in Yeni Projesi ile Yeni Angel Beats! Projesi Açıklandı

Key’in 15. yıl dönümünü, Angel Beats!’in de 5. yıl dönümünü kutlamak amacıyla bizim de daha önce bahsettiğimiz birtakım yeni projelerin yolda olduğu ve bunlarla ilgili bilgilerin 22 Aralık’ta Tokyo’da gerçekleşecek bir konferansta açıklanacağı duyurulmuştu. Ancak belirtilen bu tarihten önce Japon televizyon ağı Tokyo MX, yayın listesinde güncelleme yapıp, 8 Ocak 2015’ten itibaren her perşembe yayımlanacak Angel Beats! tekrar yayınını listesine eklemişti. Bu durum birçok kişiyi hayal kırıklığına uğratmış; bir diğerlerini de merakta bırakmıştı.


Bugünse beklenen konferans gerçekleşti ve bahsi geçen projelerle alakalı detaylı bilgiler paylaşıldı. Öncelikle Angel Beats! projesinden bahsedelim. Konferansta yepyeni bir özel bölümü içerecek Angel Beats! animesinin Blu-Ray setinin 24 Haziran 2015’te piyasaya sürüleceği açıklandı. “Stairway to Heaven” dan sonra Angel Beats! animesine gelecek bu ikinci özel bölümün ismi “Hell’s Kitchen” olacak.
Ancak Angel Beats! ile alakalı haberler bununla sınırlı değil. 2009 yılında Jun Maeda’ya ait bir light novel serisi olarak yola çıkan Angel Beats!, 2010 yılında animeye uyarlanarak yoluna devam etmişti. Sonrasında ise Jun Maeda ve Key işbirliği ile ortaya çıkacak visual novel serisi ile birçok karakterin hikayesinin işleneceği açıklanmıştı. 6 farklı ciltten oluşacak bu visual novel serisinin ilk cildi olacak Angel Beats! – 1st Beat’in çıkış tarihi de açıklandı.
Yeni Angel Beats! Projesi Açıklandı

29 Mayıs 2015’te PC’ye gelecek olan visual novel, Iwasawa, Matsushita ile Yui’ye odaklanacak ve karakterler animedeki seiyuular tarafından seslendirilecek. Animedeki açılış parçasında performans sergileyen Lia’nın, visual novel’ın ana tema parçası olacak “Heartily Song” isimli parçayı da seslendireceği ve şarkının GirlDeMo’nun 30 Ocak’ta çıkacak “Millon Star” isimli albümünde yer alacağı da açıklananlar arasında.



Angel Beats!’ten sonra Key x Aniplex işbirliğiye ortaya çıkacak anime projesinden bahsedecek olursak; duyurusu, ilk tanıtımı diyebileceğimiz bir videoyla yapılan animenin ismi “Charlotte”.

Yeni Angel Beats! Projesi Açıklandı

“Charlotte”a ait ilk görsel.

2015 yılında yayımlanması planlanan animenin senaryosu Jun Maeda’ya ait olacak. P.A Works animasyonu üstlenirken; Key ile birlikte birçok ünlü visual novel’da imzası olan ayrıca Angel Beats!’in light novel, anime ve visual novel yapımlarında da karakter tasarımında yer alan   Na-Ga, bu projede de karakter tasarımında yer alacak.



  • “Charlotte”un ilk tanıtımı diyebileceğimiz videosu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder