Translate

5 Aralık 2014 Cuma

Tokyo Ghoul / 東京喰種-トーキョーグール




İlk çıktığı sıralarda izlediğim ancak bir türlü yazmaya fırsat bulamadığım bir anime daha. Kesinlikle kaçırmayın. Aksiyon ve gerilim sevenler ekran başına :)



KONUSU:






Ken Kaneki oldukça nazik ve utangaç bir çocuktur. Bir gün arkadaşıyla birlikte kafede otururlarken hoşlandığı kız kafeye gelir ve buluşmak için bir tarih ayarlarlar. Bu arada da Tokyo'da "Hortlaklar"adı verilen bir tür ortaya çıkmıştır ve insan etiyle beslenmektedir.








 Bir gün Rize ile yine kafede karşılaşan Ken, okudukları kitabın aynı olduğunu fark eder ve ikisinin ortak bir noktası olduğuna inanır.Nihayet hoşlandığı kız ile bir buluşma ayarlar. Güzel geçen buluşmadan sonra, hortlaklardan çok korkan Rize’ye evine kadar eşlik eder. Ancak hiç bir şey düşündüğü gibi olmaz ve o geceden sonra hayatı değişir.






Ken'e saldıran Rize tam onu öldürecekken üzerine düşen inşaat malzemeleri yüzünden ölür. Hastaneye kaldıran Ken'in ise bir çok organı iflas etmiştir. Bunun üzerine oğlanın yaşaması için doktor bir karar ve Rize'nin organlarını Ken'e nakil ederler ve bilmeden de olsa Ken'in hayatını değiştirecek büyük bir adım atarlar.



Stüdyo: Studio Pierrot, FUNimation Entertainment
Yönetmen: Shuhei Morita
Mangaka: Ishida Sui
Karakter Tasarımı: Kazuhira Miwa
Başlıca Seiyuular: Hanazawa Kana (Kamishiro Rize), Hanae Natsuki (Kaneki Ken), Amamiya Sora (Kirishima Touka), Sakurai Takahiro (Uta)
Açılış Müziği: Unravel  – TK from Ling Tosite Sigure
Kapanış Müziği: Seijatachi- People In The Box



Tanıtım Videosu:









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder