Translate

7 Aralık 2014 Pazar

Skip Beat!


  








Daha önce denk geldiğim ve beni gülmekten kırıp geçiren bütün alt üst olmuş moralimi düzelten nadir animelerden biri. Eğer moraliniz bozuksa ve gülmeye ihtiyacım var diyorsanız kesinlikle kaçırmayın derim :D Ayrıca dizisi de çıktı ve kimlerin başrol olduğuna inanamayacaksınız. İpucu:SJ 




KONUSU:





16 yaşındaki Kyoko Mogami, şarkıcı olmak isteyen çocukluk arkadaşı Shotaro ile beraber Tokyo'ya yerleşmiştir. Kyoko, kısa sürede ünlü olan Shotaro'nun yemeğini yapmış, çamaşırını yıkamış kısacası tüm hayatını Shotaro'ya adamıştır. 







Shotaro nazik,kibar,mütevazı gibi görünse ve hayranları için öyle davransa da aslında kibirli,kendini beğenmiş ve nankör biridir. Kyoko'yu sadece işlerini halletmesi para getirmesi için yanında tutmaktadır. (Pis cimri idol ama kızın parasıyla geçiniyor >-<) Bir gün Shotaro'nun yemeğini götüren Kyoko Sho'yu menajeri ile konuşurken duyar ve gerçekleri öğrenir. O anda Kyoko'da şalterler atar ve Sho'dan intikam alacağına yemin eder. Sho ise ona intikam almak istiyorsa kendisinden daha büyük bir yıldız olmasını söyler.







Olanlardan sonra dış görünüşünü değiştiren Kyoko aklına gelen bütün ajansların seçmelerine katılır. Ancak bu o kadar da kolay değildir. Her şeye intikamla başlayan Kyoko bir kişinin düşüncelerini söylemesiyle doğru yapıp yapmadığını düşünmeye başlar.






Tsuruga Ren ise alanında çok başarılı bir oyuncudur. Bu yüzden Sho ondan nefret etmekte ve nerede görse kavga çıkarmaya çalışmaktadır. Ancak asıl beklenmedik şey Ren'in Kyoko'nun içinde yatan gerçek yeteneği görmesi ve onun amacını duyunca ise ona sürekli bunun doğru olmadığını hatırlatmasıdır.
Ee siz ne dersiniz sizce Kyoko bu alanda başarılı olabilecek mi?



Anime için söyleyeceğimi başta söylemiştim moral için birebir. Toplam 25 bölüm olmasına rağmen sonu beni memnun etmedi yine de izlemeye değer belki siz sonu hakkında farklı düşünürsünüz kim bilir? ;)

Ayrıca bir bilgi daha Super Junior hayranıysanız buna çok sevineceksiniz. Anime Tayvanlılar tarafından diziye uyarlanmış ve oyuncular şöyle:



Evet gördüğünüz gibi erkek ana karakterlerimiz Siwon ve Donghae oppamız.

 Burada Ren'i Siwon oynarken Sho'yu da Donghae oppamız oynamış umarım beğenerek izlersiniz. Ancak ilk başta animeyi izlemenizi tavsiye ederim çünkü olayları orada anlamanız daha kolay olabilir.:D



Tanıtım Videosu:







Dizinin Tanıtım Videosu:







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder