Translate

30 Aralık 2014 Salı

Mangaka-san to Assistant-san to The Animation


Mangaka-san to Asistant-san to
Yapım Yılı: 2014
Bölüm Sayısı: 12 Bölüm
Tür: Komedi, Harem, Slice of Life, Seinen
Yapım Şirketi: Lantis
Açılış Parçası: Junsui na Fujunbutsu – Stylips
Kapanış Parçası: Spica – Stylips
Seri Hiroyuki’nin aynı adı taşıyan 4-koma türündeki mangasından uyarlanmış. Peki 4-koma nedir? 4-koma her sayfası 4 kareden oluşan mangalara verilen addır.
Serimiz sapık manga-ka Aito Yuuki (Matsuoka Yoshitsugu) ile onun asistanları Ashisu Sahoto (Hayami Saori), Kuroi Sena (Kugimiya Rie), Fuwa Rinna (İguchi Yuka) ve editörü Otosuna Mihari (Noto Arisa) arasında geçen komik maceraları konu alıyor.



Aito tüm hayatı boyunca romantik bir ilişkinin hayallerini kurmuştur ama ne yazık ki hiç kız arkadaşı yoktur. Bir dergi için ecchi manga çizmektedir ama kız arkadaşı olmadığı için bazen yeni şeyler üretmekte hayal gücü sınırlı kalmaktadır. Bu yüzden de asistanlarından mangası için referans olacak şeyler istemektedir ve bu girişimleri her zaman asistanları tarafından pataklanmakla sonuçlanmaktadır. Aito külot hastası mangasının okurları için en iyi fanservice ve dekolte açılarını çizmeye çalışan sapık bir mangakadır.
Aito öyle şapşal ve komik bir karakter ki asistanları tarafından dövülünce ona çok acıyorum. Aslında epey tatlı biri ama konu asistanlarıyla ilişkileri olunca şansı hiç yaver gitmiyor. Seiyuusu Matsuoka Yoshitsugu da karakteri çok komik seslendirmiş.




Her ne kadar serinin türü olarak çeşitli sitelerde ecchi de gösterilse seri bence kesinlikle ecchi değil, o yüzden gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz. Serinin tek kötü yanı bölümlerin 10 dakika olması, çünkü çok eğlenceli bir seri ve bitince tadı damağınızda kalıyor. Bu seriyi beğendiyseniz Mayo Chiki!, Noucome, Oreshura, Seitokai Yakuindomo, Binbougami ga!, Denki-gai no Honya-san, Gekkan Shoujo to Nozaki-kun serilerine de bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder