Translate

7 Aralık 2014 Pazar

Free!



Kuroko'dan sonra bende takıntı olan spor animelerinden ararken bulduğum ve çok beğendiğim bir anime. Açıkçası söylemek gerekirse kızlar, bu animeyi izlerken ağzınızın suları akacak :D




KONUSU:







Haruka Nanase küçüklüğünden beri suya dalmayı çok seven bir çocuktur. Küçükken gittiği yüzme kulübünde edindiği arkadaşları Makoto, Nagisa ve Rin ile bir turnuvaya katılır ve kazanırlar.Ancak bu olaydan sonra Rin Japonya'dan profesyonel olarak yüzmek için ayrılmıştır ve diğerleri de kendi yollarına giderler.







Aradan zaman geçmiştir ve Haru lise'ye başlamıştır. Ancak yüzme kulübünden Makato ve Nagisa ile iletişimi koparmamıştır hatta aynı liseye gitmişlerdir. Bir gün eskiden gittikleri yüzme kulübünün binasının yıkılacağını duyan çocuklar son kez orayı ziyaret etmeye karar verirler ancak orada hiç tahmin etmedikleri biri ile karşılaşırlar.







Tekrar Japonya’ya dönen Rin, yüzme konusunda kendini geliştirmiş ve Haruka’ya meydan okumak istemektedir. Rin, başarılı bir yüzme kulübüne sahip olan liseye gitmekteyken Haruka’nın okulunda yüzme kulübü bile yoktur.






Böylece Rin’i yenmek ve tekrar onunla yüzebilmek  için, Haruka, Makoto ve Nagisa aralarına sonradan katılan Rei Ryugazaki ile birlikte Iwatobi Lisesinde yüzme kulübünü kurarlar.

Bölüm Sayısı: 12
Yönetmen: Utsumi Hiroko
Senaryo: Yokotani Masahiro
Firma/Stüdyo: Kyoto Animation
Açılış: Rage on – OLDCODEX
Kapanış: SPLASH FREE – STYLE FIVE



Benim çok beğenerek izlediğim bir spor animesi daha aslında bu anime yazın izlenmeli ama ne fark eder. Spor spordur sonuçta zamanı yoktur.Ayrıca anime'nin 2. sezonu Free!:Eternal Summer çıktı yani rahat rahat izleyebilirsiniz.

 Aah bu arada animeyi izleyecek kızlar için söylüyorum çünkü kriz geçirmeniz büyük bir ihtimal ki  ben izlerken böyle oldum...:D



  



Bunlarda bonus görüntüler:







Makato Tachibana





Nagisa Hazuki





Rei Ryugazaki





Tanıtım Videosu:
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder