Translate

21 Aralık 2014 Pazar

2015’te Naruto Shippuuden Filler Sezon ile Devam Edecek



Naruto Shippuuden Filler Sezon ile Devam Edecek

2014 yılının bitmesine az bir süre kalmışken Naruto Shippuuden’in 2015 planları da açığa çıktı. Sizlere daha önce chunin sınavlarını konu alan doldurma bölümle serinin devam edebileceğini söylemiştik
Jump Festa 2015’te detaylar açıklığa kavuştu. Yeni Naruto Shippuuden sezonu “Naruto no Senaka -Nakama no Kiseki-” Ocak 2015’te izleyicilerle buluşacak. Yeni sezon Naruto’nun yokluğunda Konohagakure’deki chunin sınavını konu alacak. Orochimaru vakasından sonra Gaara -Kazekage- işleri yoluna koymanın bir yolunu aramaktadır. Bu sebeple yeni chunin sınavınında Konohagakure’ye yardım etmeye karar verir. Ancak gölgelerden Gaara, Tsunade ve ninja adaylarının habersiz olduğu bir kötülük baş gösterir. Bu kötülük nedir? Yeni sezonda hep beraber göreceğiz.
Yeni chunin sınavında her kasabadan katılımcılar yarışacak. Yeni karakterlere ek olarak serinin eski karakterlerinden de birkaçını göreceğiz. Diana Garnet’in “Spinning World” şarkısıyla açılış yapacak yeni doldurma sezonun ne zaman biteceği ise elbette belli değil.
Naruto Shippuuden Filler Sezon ile Devam Edecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder