Translate

10 Nisan 2016 Pazar

Naruto Shippuuden Nisan 2016 Programı Bölüm Listesi


Gerçekten inanılır gibi değil sevgili okurlar. Naruto Shippuuden’de Itachi Shinden-hen bölümleri beklediğimizden kısa sürecek ve ardından yeni bir doldurma sezon yerine mangayı takip eden bölümler başlayacak!

28 Nisan’da yayımlanacak olan Naruto Shippuden 458 (Itachi Shinden-hen Bölüm 8) serinin resmi kitapları olan The True Legend of Itachi: Glory and The True Legend of Itachi: Dark Night’ın anime uyarlaması olan bölümlerin sonuncusu olacak ve 5 Mayıs’ta Naruto Shippuuden 459 ile mangadan bildiğimiz bölümler yeniden başlayacak. Bunun şerefine açılış parçası da değişecek. Bu tarihten itibaren Bleach, Naruto, Fullmetal Alchemist ve Boku dake ga Inai Machi anime serilerinde boy gösteren Asian Kung-Fu Generation grubuna ait Blood Circulator parçası animenin açılışında olacak.

Bu kısım kesin değil, benden duymuş olmayın ama bir süredir bir sonraki Naruto Shippuuden açılışının anime serisinin son açılışı olarak Studio Pierrot tarafından kararlaştırıldığı söylentileri vardı. Bunun üzerine bu açılışla beraber, mangayı uyarlayan bölümlerin başlayacak olmasının kesinleşmesi, Naruto Shippuuden’i sonlandırmaya mı karar verdiler diye düşündürmüyor değil. Yapımcıların Naruto serisini kolay kolay bırakmak istemediğini biliyoruz. Ne dersiniz, acaba sırada Boruto animesi mi olacak?

Naruto Shippuuden Nisan 2016 Programı:

14 Nisan: Naruto Shippuuden 456 (Itachi Shinden-hen Bölüm 6 )

21 Nisan: Naruto Shippuuden 457 (Itachi Shinden-hen Bölüm 7 )

28 Nisan: Naruto Shippuuden 458 (Itachi Shinden-hen Bölüm 8 )

5 Mayıs: Naruto Shippuuden 459

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder