Translate

17 Nisan 2016 Pazar

Gintama’nın Yeni Anime Bölümünden Detaylar



Gintama anime serisinin resmi sayfasında 65. cilt ile birlikte verilecek olan orijinal anime “Love Potion/Aşk İksiri”nin DVD kapağı paylaşıldı. Beraberinde verilecek olan cilt 4 Ağustos’ta satışa çıkacak.

Gintama OAD DVD’sinin İlk Görseli


Orijinal anime bölümleri mangadaki 492-496 bölümlerde yer alan arcı ele alacak. Bu bölümler manganın 2014 yılında yayımlanan 55. cildinde yer alıyordu. Her bölümü 25 dk uzunluğunda olacak bu OAD, Gintama serisi için animeye çevrilecek olan ilk arc olma özelliğini taşıyor.

OAD bölümlerinin hikayesi ise şu şekilde: Koklayan kişiyi etkileyen ve ilk gördüğü kişiye aşık eden tuhaf bir tütsü vardır. Tsukuyo ise bu tütsülerin peşindedir ancak kendisi de dumanının etkisine kapılmıştır. Tüm Yorozuya’nın ve o bölgenin sakinleri de bu tütsünün etkisine girmiştir.

Tüm yapım ekibinin ve seslendiricilerin aynı kadro ile tekrar bir araya geleceği orijinal anime, yanında verileceği manga ile birlikte manga çiziminden oluşan bir kartpostal ile verilecek.

Mangasının biteceği haberini de aldığımız sevilen seri bu tarz sürprizlerle hayranlarını sevindirmeye devam ediyor. Hem belli mi olur belki patronlar paraya sıkışırsa manga da anime de tekrar başlar. Siz ne dersiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder