Translate

29 Mart 2014 Cumartesi

Brothers Conflict




Dürüst olmak gerekirse bu animeyi ilk gördüğümde bu kadar erkek tek bir kıza aşık oluyordur kesin dedim. Ama öyle çıkmadı yani olaylar tahmin ettiğim gibi gelişmedi ve animeyi yüzümde aptal bir sırıtışla izledim. Ayrıca Diabolik Lovers'da karakterlerin çok renkli olduğunu söylemiştim ama bu aynı gökkuşağı gibi.Sizinde beğeneceğinizi umuyorum. İyi Seyirler :D




KONUSU:




Hinata Ema'nın babası sürekli seyahat eden biridir. Bir gün evlenmeye  karar verir ve Ema'da onlara yük olmamak için yeni kardeşlerinin yanına taşınır.





Bu tatlı şey ise Ema'nın evcil hayvanıdır. Adı Juli'dir ve Ema'nın küçüklüğünden beri yanındadır. Yeni kardeşlerinin yanına taşınan Ema için bir gardiyan olamayı üstlenmiştir. 




Yeni evine geldiğinde Ema kapıda kardeşlerden ikisiyle karşılaşır. Masaomi 31 yaşındadır ve bir çocuk doktorudur aile de en büyük kardeştir. Wataru ise ailenin en küçüğüdür ve 10 yaşındadır. Ema'yı gerçek ablası gibi görür ve onu çok sever.





Ailenin 2. oğlu Ukyo'dur. Kendisi çok başarılı bir avukattır ve evde bir anne figürü gibi rol alır. Yemek pişirir, ortalığı temizler, Programları yapar ve kimin nerede olduğuyla ilgili bilgiler hep ondadır. Kızımız Ema ile iyi anlaşır çünkü Ema ona mutfakta ve ev işlerinde yardım eder.





Ailenin 3. oğlu Kaname'dir. Her ne kadar kendini bir keşiş olarak tanıtsa da aslında tam bir çapkındır ve kızımıza ilk yaklaşan da o olur ancak kızımız onu nazik bir dille rededer.









Ailenin 4. oğlu Hikaru'dur. 25 yaşındadır ve açık söylemek gerekirse beni en çok şaşırtan karakterde bu oldu. Neden diye sorarsanız Hikaru kadın kıyafetleri giymeyi ve kardeşlerini Ema hakkında rekabet ederken izlemeyi sever. Hatta bununla ilgili bir tablo bile hazırlamıştır.






      







Ailenin 5.oğlu Tsubakidir ve 24 yaşındadır. Ema eve ilk girdiğinde onu karşılayış şekli çok komiktir. Çünkü Tsubaki kızımıza sarılırken kızımız ne yapacağını bilemez ve Juli ise sinir krizi geçirir.







Ailenin 6. oğlu Azusa'dır ve 24 yaşındadır ayrıca Tsubaki'nin ikizidir.  Tsubaki ile birlikte oyunlara seslendirme yaparlar.







Ailenin 7. oğlu Natsumedir ve 24 yaşındadır. Aslında Azusa ve Tsubaki ile üçüzlerdir. Bir oyun şirketinde CEO'dur ve kardeşlerinden ayrı yaşamaktadır.








Ailenin 8. oğlu olan Louis 21 yaşındadır ve bir kuafördür. Tıpkı Ema gibi o da Juli'yi anlayabilmektedir ve Juli ile Ema'yı korumak için bir anlaşma yapmıştır.







Ailenin 9. oğlu Subaru'dur. 2. bölümde 20 yaşına girmiştir ve Ema'ya doğru düzgün çıkma teklifi eden tek kişidir. Bunun yanında bir basketbolcudur ve Ema'nın gitmek istediği üniversiteye gitmektedir.







Ailenin 10. oğlu İori 18 yaşındadır ve çok popülerdir. Okulda ve çevresinde kızlar dört dönmektedir ve Ema ilk geldiğinde onu hemen kabullenmiştir. Bunun dışında çiçekler ile ilgili çok iyi bilgisi vardır ve Ema'ya sürekli çiçek vermektedir.







Yusuke ailenin 11. oğludur ve Ema ile aynı okula gitmektedir. Teknik olarak Ema'ya ilk aşık olan odur. Ancak bunu kardeşi olduğunu öğrenince büyük bir şokla saklamaya çalışır.








Fuuto 15 yaşında olmasına ve ailede 12. oğul olmasına rağmen çok ünlü bir idoldür. Öyle ki sürekli TV'ye çıkar ancak kızımızla ilk tanıştığında tam bir pislik gibi davranır ve kızımızı aşağılar. Ancak daha sonra kardeşler içinde Ema'yı en çok sahiplenen kişi olacaktır.


Anime toplam 12 bölümdür ve özel bölümü yoktur. Ancak size şunu söyleyebilirim ki çok hoşuma giden animelerden biriydi. Özellikle Ema'nın evcil hayvanı Juli'ye bayılacaksınız. Bunun yanında animenin 2. sezonunun çıkması da büyük bir ihtimaldir.




2 yorum:

  1. 2 sezon ne zaman 😭? Özel bölümleri var ama tr çeviri bulamadığım için ingilizce altyazılı izledim

    YanıtlaSil
  2. Senelerdir 2. Sezon gelmemiş bir ihtimal artık gelir diye düşünmeye çalışıyorum ama bir yandan da bu kadar sene gelmemiş diye düşünüp üzülüyorum

    YanıtlaSil