Translate

30 Kasım 2014 Pazar

Kiraz Çiçekleri




Hepimiz animelerden olsun, Japon dizilerinden yada filmlerinden olsun bir şekilde bu görüntüye ve "Hadi kiraz çiçeklerini izlemeye gidelim" cümlesine aşinayızdır. Peki kiraz çiçeklerini bu kadar önemli kılan nedir? Hadi hep birlikte öğrenelim :)

2015’te Yayımlanacak Psycho-Pass Filminin Tanıtım Videosu

Psycho-Pass Filminin Tanıtım Videosu

Square Enix’ten Yeni RPG Aralıkta Geliyor

Square Enix'den Yeni RPG
Square Enix’ten Yeni RPG

AnoHana Ekibinin 2015’teki Orijinal Filmi İçin İlk Video Paylaşıldı

AnoHana Ekibinin 2015'teki Orijinal Filmi İçin İlk Video

Noragami / ノラガミ





Uzun zaman önce izlediğim ama kendini bana kısa sürede sevdiren nadir animelerden biri. Konusu oldukça ilginç bakalım siz ne diyeceksiniz ;)

Japonya ve Japonlar Hakkında İlginç 20 Gerçek




Durarara!! / デュラララ!!





Son zamanlarda müptelası olduğum ve etkisinden yeni çıkıp direk blog'un başına yazmaya oturduğum bir anime. Dışarıdan çok basit görünse de aslında hiç de öyle değil. Sizi de bu basit görünüşlü ama aslında insanı kendine bağlayan animeyi izlemek için davet ediyorum :)


29 Kasım 2014 Cumartesi

Animeler Tokyo’nun En Çok Hangi Bölgelerinde Geçiyor?



“Animeler Tokyo’nun En Çok Hangi Bölgelerinde Geçiyor?” Bu sorunun  cevabını hiç merak ettiniz mi? Ya da şöyle sorayım animelerdeki mekanların bir çoğunu gerçek olduğunu biliyor muydunuz?

28 Kasım 2014 Cuma

24 Kasım 2014 Pazartesi

Shingeki no Kyojin 2. Sezon Ne Zaman Gelir?






Merakla Beklenen Shingeki no Kyojin 2. Sezon Ne Zaman Gelir?

Pinocchio





Yeni başlayan şahsen çok sevdiğim unnim Shin Hye ve oppam Jong Suk'un oynadığı Pinokyo'nun etkisinden çıkmadan size dizi hakkında bilgi vermek istedim. (Bu sayede ilk bölüm tekrardan izleyeceğim çaktırmayın :D)

23 Kasım 2014 Pazar

2014’ün Büyük Sürprizi: Gece Vurgunu







Los Angeles’ın bilinmeyen dünyasına yolculuğa çıkaran; eyaletin 75 farklı yerinde çekimleri gerçekleşen Gece Vurgunu (Nightcrawler) son dönemlerin en merak edilen filmleri arasında yerini aldı. Ödüllü oyuncu Jake Gyllenhaal’ın da Lou Bloom karakteriyle filme damgasını vurduğu ve bütün eleştirmenlerin gözlerini üstüne çevirdiği film, Mars Dağıtım’ın dağıtımcılığında, 28 Kasım‘da beyazperdede sinemaseverlerle buluşuyor.



Soredemo Sekai wa Utsukushii







Yeni izlediğim çok tatlı, çok romantik ve bir o kadar da dram olan animelerden biri. Eğer "Romantik bir insanım" diyorsanız kesinlikle kaçırmamanız gereken bir anime. "Romantik seviyorum ama içinde az da olsa dram olma hemen bıktırmamalı"diyorsanız daha ne bekliyorsunuz. Hadi hemen konusuna bakın :)


How To Get Away With Murder






Yeni izlemeye başladığım hatta kafayı takıp bütün bir hafta gelsin diye beklediğim nadir dizilerden biri.Kesinlikle izlemeniz gereken ve hayattan gerçekler içeren bir hikaye. Hadi konusuna bakalım :D


22 Kasım 2014 Cumartesi

Haikyuu!!





Son zamanlarda Kuroko'dan sonra şöyle güzel bir anime arıyordum ki aradığımı buldum. Tabii durur muyum hemen bitirdikten sonra sizinle paylaşayım dedim. Hadi bir de konusuna bakalım :D


Shokugeki no Soma'nın İlk Anime Videosu Paylaşıldı

shokugeki-no-soma.jpg




Shokugeki no Soma’nın İlk Anime Videosu Paylaşıldı
 

21 Kasım 2014 Cuma

Koe No Katachi Mangası Anime Oluyor

7914daf8daaf05927cd1deb7c72292d114162336




Yoshitoki Ouima'nın Koe no Katachi adlı mangasının anime adaptasyonu çıkacağı, serinin final kapağında duyuruldu. 2011'de tek bölümlük çıkışından sonra geçen Ağustos'da, Kodansha Haftalık Shounen Dergisinde serileştirildi. Seri, animeleştirme aşamaları planlanırken, Japonya'da Çarşamba günü final verecek. 

Cinderella / 2015




FrankensteinThor ve Jack Ryan: Gölge Ajan gibi filmlere imzasını atmış olan Kenneth Branagh  yönetmenliğindeki Cinderella filminden ilk fragman sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.



Joukamachi no Dandelion Animesi Duyuruldu



jokumachi-no-dandelion.jpg

Joukamachi no Dandelion Animesi Duyuruldu



20 Kasım 2014 Perşembe

Ookami Shoujo to Kuro Ouji



























Yeni çıkan ve benim çok severek izlediğim animelerden biri daha kesinlikle kaçırmayın derim :D


2014 Aralık Ayı Anime Tanıtımları






















Arkadaşlar kusura bakmayın bir kaç gündür sınavlarımla uğraşıyordum bu yüzden bir şey paylaşamadım. Ama şimdi benim ilgilenemediğim sırada çıkan aralık ayı animelerinin tanıtımlarını paylaşıyorum. Benim hoşuma giden bir kaç anime oldu umarım siz de kendinize hoşunuza gidecek bir tane bulabilirsiniz :)

14 Kasım 2014 Cuma

John Wick / Fragman

























Film yurtdışında vizyona girmesine rağmen ülkemizde 28 Kasım 2014'de vizyona girecektir.


Gri'nin Elli Tonu - Fifty Shades Of Grey / Fragman

























Dünyaca ünlü ve bir fenomen olan Grinin Elli Tonu'nun beklenen fragmanı nihayet yayınlandı. Türkçe altyazılı fragmanı haberin devamında izleyebilirsiniz :)


11 Kasım 2014 Salı

Kuroshitsuji 1















Bu sıralar izleyecek bir şey bulamamanın sıkıntısını yaşıyorum ya da gelecek bölümleri bekliyorum. Ben beklerken ve bu durumdan muzdaripken sizde öyle olmayın diye yepyeni bir seri ile karşınızdayım. İyi seyirler :)



10 Kasım 2014 Pazartesi

Kuroko No Basket 3.Sezon / Bilgi















ANİME SEVERLERE MÜJDE!!!!
Bir çok animeci'nin severek izlediği anime olan Kuroko No Basket'in 3. sezonu ile ilgili iyi bir haber aldık :D