Translate

22 Mart 2014 Cumartesi

NİNJA ASSASİN




Genel de aksiyon, korku, gerilim ve dövüş filmlerini severim. Hele de bu kaliteli bir ninja filmi olursa ( ki bu aralar bulmak zor) değmeyin keyfime. İzleyip çok beğendiğim  nadir filmlerden biri. Eminim ki sizde beğeneceksiniz. İYİ SEYİRLER.




KONUSU:




Suikastçiler yetiştiren gizli bir örgüt Raizoyu küçük bir çocuk iken kaçırır. Onu bir ölüm makinesi olarak eğitir ve yetiştirir. 





Kız arkadaşı klandan kaçmaya çalışırken yakalanır. Ve klandaki en büyük rakibi tarafından öldürülür.Ancak eğitmeni bunu unutmasını klanın onun ailesi olduğunu söyler.






İlk görevinde bir adamı öldürmesi istenmiştir. Adamı öldürür ancak bayağı zorlu çıkar. Kızın acısını da içine gömmüştür ancak klandan kaçmaya çalışan başka bir kızı yakaladıklarında Raizo'ya kızı onun öldürmesini söylerler. Bu olaydan sonra Raizo klandan ayrılır ve klana karşı savaş açar.





Mika Coretti ise bir çok cinayeti Uzakdoğu örgütüne bağlayan bir ipucu bulmuştur. Ancak amiri ona bu davadan uzak durmasını söyler. Bunun üzerine Mika gerçeği öğrenmek için gizli dosyaları karıştırmaya başlar.Ve bu dosyalar onu Raizo'nun klanı Ozunu'ya götürür.







Dosyaları karıştırmasıyla birlikte klanın dikkatini çekmiştir. Bunun üzerine bir suikast ekibi kızı öldürmeye çalışırken Raizo kızı kurtarır. Ve bu olanlar sadece başlangıçtır.


Bana göre son yıllarda çevrilen en kaliteli ninja filmlerinden birisi. Eğer aksiyon ve dövüşü seviyorsanız bu filmi kaçırmayın derim.

Bunlarda filmle ilgili görseller.


















Tanıtım Videolarımız:






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder