Translate

15 Mart 2014 Cumartesi

Monstar



İlk izlediğim dizilerden biriydi. Beni çok güldürmüş kahkahalara boğmuştu. Eminim sizin içinde öyle olacak.İYİ SEYİRLER :D



KONUSU:



Yoon Seol Chan, Man İn Black grubunda vokalisdir. Dışarıdan çok nazik, kibar biri gibi görünse de aslında öyle değildir. Asabi tavrı ve sinir'i sorun olmaktadır.







Kızımız Min Se Yi İsviçre'den Kore'ye yeni dönmüştür. Buna rağmen İsviçre de hiç İngilizce konuşmamıştır ve sadece koyunlarla konuştuğunu iddia ederler.



Seol Chan okulda bir dizi çekecektir. Sahne öpüşme sahnesidir ancak Seol Chan kızla öpüşmez dudaklarının arasına parmağını koyar. Kızda ona profesyonel davranmasını işle duygularını ayırmasını söyler. Seol Chan'da madem böyle dedin öpüşme sahnesini burada çekelim diye kızı köşeye sıkıştırır. Bu sırada kızımız gelir ve bir fotoğraf çeker. Bu ikisi bunları çektiğini sanarlar ve kızın telefonunu alıp giderler.




Daha doğrusu kız gider Se Yi oğlumuzu durdurur ve ona telefonunu geri vermesini ister. Oğlanda hiç istifini bozmadan ona telefonun geri ulaşacağına emin olmasını sadece sınıfını söylemesini söyler. Tam gidecekken kız yine durdurur ve bu sefer oğlumuz kızın onun fanı olduğunu sanarak ona sarılır ve bu kadar yeter herhalde der.





Çekim çıkışında Seol Chan'ın arabası bir kıza çarpar. Aslında çarpmamıştır kız çarpmış gibi yapmıştır sırf Seol Chan'la tanışabilmek için ancak bir anda Seol Chan' öper. Bunun üzerine oğlumuz kıza okkalı bir tokat indirir. Tabii bunun üzerine kız da bizim oğlanı tehdit eder.




Sırf bu yüzden oğlumuz azar  yer ve bu davranışlarının kendi yaşıtlarıyla birlikte olursa düzeleceğini düşünerek ona liseye göndereceklerini söylerler.

Böylece dizimiz başlar. Dizi toplam 12 bölümdür ve özel bölümü yoktur. Min Se Yi'nin davranışları, Seol Chan'ın şaşırmaları ve düşünceleri ile kendinizi çok komik bir dünyada bulacağınıza emin olabilirsiniz. Eğer komik ve sade bir şeyler arıyorsanız bu dizi tam sizlik diyebilirim. 

Tanıtım Videolarımız:







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder