Translate

23 Mart 2014 Pazar

Diabolik Lovers



Rastgele gezerken gördüğüm bir anime daha. İyi ki denk gelmişim çünkü daha önce hiç böyle bir şey izlememiştim. Bu  animede her karakter ayrı telden çalıyor bu yüzden çok renkli bir anime diyebiliriz. Konusu çok farklı ve kesinlikle beğenerek izleyeceksiniz. İyi Seyirler!!




KONUSU:





















Babası işi nedeniyle taşınan Yui kaydını ünlü bir gece okuluna aldırmıştır. Ve ona insanların deyimiyle "Perili Evde" kalacağını söylerler. Yui kapıya gelir ve kapıyı çalar ancak kimse açmamasına rağmen kapı kendiliğinden açılır ve arkasından kapanır.





















Yui içeri girdiğinde (ki devasa bir ev) ilk başta kimseyi göremez kimse var mı diye seslenir ama cevap gelmez. Daha sonra köşede kanepede yatan birini görür.Yavaşça yanına yaklaşır.





















Eline hafifçe dokunur ve buz gibi olduğunu anlar. Hemen eğilir kalbini dinler. Kalbi atmıyordur. Kız çok korkar ne yapacağını bilemez. Hemen telefonu çıkarır ambulansı aramak için.




















Ama çocuk bir anda uyanır ve çok ses yaptığını söyleyip Yui'yi azarlar. Kız ayağa kalkar ve senin öldüğünü sandım kalbin atmıyordu der ancak daha ne olduğunu anlayamadan kendini çocuğun altında bulur. Çocuk boynunu yalayınca daha da çok şaşırır ve ne yapacağını bilemez.




















Bir anda nereden geldiği belli olmayan başka bir yabancı gelir ve Ayato durum nasıl bu hale geldi diye sorar.
Bu sırada da kızımız çocuğun ellerinden kurtulur ve yabancının yanına gidip kendisini babasının gönderdiğini artık burada yaşaması gerektiğini söylediğini söyler. Yabancı bana bununla ilgili bilgi verilmedi der ve onu takip etmesini söyler.























Yukarı çıktığında evde ki herkesle tanışır. Bu evde tam 6 kardeşle yaşaması gerekmektedir. Ancak hala bir sorun vardır. Kimse Yui'nin neden orada olduğunu bilmezken kardeşlerden biri onun kiliseden gönderildiğini ve onu öldürmemeleri gerektiğini söyler. Kardeşlerin ilgisinden korkmaya başlayan Yui bir anda kalkar ve kapıya doğru koşar ancak tökezler ve düşer.





















Düşünce dizi kanamaya başlayan Yui anında ortamdaki gerilimi fark eder ve kardeşlerin vampir olduğunu anlar.Ve bu olanlar Yui'nin başına gelecek olanların yanında çok küçük bir derttir. Kardeşlerse farkında olmadan kıza alışacaklardır ve onu başına geleceklerden korumak için ellerinden geleni yapacaklardır.




Anime toplam 12 bölüm ve özel bölümü yok. Ancak animenin 2.sezonunun çıkması bekleniyor. Şimdiye kadar izlediğim vampir animelerinden daha iyiydi. En azından kendini izlettiriyor ve hiç sıkılmıyorsunuz.Ayrıca çevirmenin notları da anime boyunca sizi gülmekten kırıp geçiriyor.


Tanıtım Videolarımız:





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder