Translate

22 Mart 2014 Cumartesi

Fruits Basket





Bu diziyi rastgele açmıştım. Kötü bir ruh halindeydim ve biraz morale ihtiyacım vardı. İyi ki bu animeyi açmışım çünkü hayatımda böyle komik bir anime görmemiştim ve hiç böyle gülmemiştim.Kesinlikle kaçırmayın!!





KONUSU:























Honda Tohru babasını küçük yaşta kaybedince annesiyle yaşamaya devam etmiştir. Ancak lisede annesini bir trafik kazası sonucunda kaybedince gidecek yeri kalmaz. Anne tarafından hiç akrabası yoktur. Bu yüzden dedesine yük olmamak için bir arkadaşında kalacağını söyler ancak ormanda bir çadırda kalmaktadır.

































Yine bir gün ormandan okula doğru giderken bir ev görür. Aslında ilgisini çeken ev değildir.Evin önünde ki hayvan figürleridir. Figürlere bakarken ev sahibi gelir.


























Tohru bir anda özür diler ve gideceğini söyler.Ancak evin sahibi onun bu figürleri bilmesine çok şaşırır ve taşlara bakabileceğini onları kuruması için bıraktığını söyler.Bu sırada içeriden biri daha gelir.


























Bu kişi Yuki Sohma'dır. Tohru'nun oklunda takma ismi prenstir ve her kız ona hastadır.Ve evin sahibi Shigure,Yuki'nin kuzenidir. Yuki ona neden böyle bir yerde olduğunu sorar Tohru'da evinin yakınlarda olduğunu söyleyerek yalan söyler. Her ne kadar Yuki ve Shigure bu duruma çok şaşırsa da bir şey diyemeden Tohru ben gitsem iyi olacak der. Ancak Yuki onu durdurur ve birlikte gidelim der. Tabii ki de okula gittiklerinde herkes buna şaşırır çünkü Yuki'nin şimdiye kadar herhangi bir kızla konuştuğu görülmemiştir.





















Ayrıca Tohru'nun çok iyi iki arkadaşı vardır. Annesi öldükten sonra ona çok destek çıkmışlardır ve yardıma ihtiyacı olduğunda ona yardım edebilmek için her şeyi yapmaya hazırdırlar.


























Akşam Tohru çadırına geri döndüğünde yürüyüşe çıkan Sohma kuzenleri çok şaşırırlar. Bunun üzerine evlerine Tohru'yu götürürler ve Tohru herşeyi açıklar ancak bu sırada bir heyelan olur ve Tohru'nun kaldığı çadır toprağın altında kalır.

























Sanki kötü bir şakaymış gibi herşey üst üste gelir ve Tohru hastalanır ateşlenir. Bunun üzerine Sohma kardeşler onu alıp eve götürür ve ona bakarlar. Sabah uyandığında Tohru bütün eşyalarını yanında bulur. Bu sırada Shigure'de ona gidecek bir yeri olp olmadığını sorar. Olmadığını söyleyince de ona burada kal derler ve o da bunu yapamayacağını onlara yük  olacağını söyler. Onlar da evin işlerine yardım etmesine karşılık burada kalabileceğini söylerler.




























Ahh bir de Kyo Sohma vardır. O da aile de kuzenlerden biridir. Ancak Yukiyle arasında olan husumet çok farklıdır. Kyo her gördüğü yerde Yuki'ye meydan okumaktır. Yine meydan okumak için gelen Kyo tam Yuki'nin üstüne atlarken Tohru onu durdurmak için arkasından sarılır ve olanlar olur. Kyo bir kediye dönüşür bu olaya çok şaşıran Tohru ne yapacağını şaşırır. Tam bu sırada kafasına bir tahta parçası gelir ve Yuki ile Shigure'nin üstüne düşer. Anında onlar da dönüşür. Yuki bir fare'ye Shigure ise bir kediye.



Anime toplam 26 bölümdür ve sizi temin ederim ki izlerken hiç sıkılmayacaksınız. O kadar çok komik sahne var ki gülmekten karnıma ağrılar girmişti izlerken. Eğer eğlenceli bir şeyler izlemek istiyorsanız Sakın Bu Animeyi Kaçırmayın!!


Tanıtım Videolarımız:






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder