Translate

10 Mart 2014 Pazartesi

The Heirs



Klasik zengin oğlan fakir kız hikayelerinden biri gibi görünse de aslında bundan çok daha fazlası. İlk çıktığın izlememiştim ama daha sonradan bütün bölümleri 1 gecede bitirdim.Sizi ekran başına bağlayan ve tekrar tekrar izlemekten bıkmayacağınız türde bir dizi. İYİ SEYİRLER :D


KONUSU:

  

Kim Tan Empire Group'un ikinci varisidir. Abisiyle arası hiç iyi değildir hatta onu gönderirlerken abisi ona gidip bir daha geri dönmemesini söylemiştir.Kim Tan'ın içinde bu çok büyük bir yara bırakmıştır.Annesi ile babası ise ona sadece para vermekle yükümlü banka gibi gözükmektedir.




Cha Eun Sang ise annesine yardım etmek için çeşitli işlerde çalışmaktadır. Ayrıca da çok çalışkandır ve hayali ablası gibi Amerika da okumaktır. Ayrıca kızımızın annesi dilsizdir ve hizmetçi olarak çalışmaktadır. Bu yüzden kızımız kendisinin iki kat daha fazla çalışması gerektiğini düşünmektedir.





Her dizide olduğu gibi bu dizide de bir kötü karakterimiz vardır. Ancak aslında bizim kızımızla bağlantısız gibi görünen bu kişi ileride kızımızın hayatında büyük rollere ve söz hakkına sahip olacaktır. 




Kızımız böyle canını dişine takmış çalışırken ablası annesini arar ve ona evleneceğini para göndermesini ister. Bilmedikleri ise aslında ablası üniversiteye gitmemektedir ve onunla evlenmeye hiç niyeti olmayan bir adamla yaşamaktadır. Ayrıca bir kafe de çalışır.Kızımız Amerika'ya ablasının yanında kalacağı hayalleri ile gelir ancak ablasıyla ilgili öğrendiği gerçekler yüzüne tokat gibi iner.




Bu kadar şeyin üzerine bir de ablası annesinin gönderdiği parayı alıp kaçar. Kızımız ne yapacağını bilemez halde yolun ortasında kalır ancak Kim Tan onu izlemektedir. Arkadaşı da Eun Sang'ı görür ve hemen yanına gider.




Kaza sonucu Eun Sang'ın yanında getirdiği fasulye tozunu kızın elinden alır ve koşmaya başlar ancak fasulye tozu dökülünce çocukta alerji yapar ve hastaneye gitmek zorunda kalırlar.Kim Tan kızımızı bir güzel azarlar. Ancak hastane çıkışında kızımızı polis durdurur ve soru yağmuruna tutar. Tabii ki kızımız bir şey anlamaz tam o sırada Kim Tan gelir ve kızı kurtaracağım derken işleri daha da çıkmaza sokar ve polis kızımızın kimliğine el koyar.




Bu kadar şeyin üzerine kızımızın gidecek yeri kalmaz bu yüzden ablasının erkek arkadaşının evine gitmeye karar verir ve onu Tan götürür.İlk başta onu orada bırakıp bırakmama konusunda emin değildir ancak kızımız ısrarla onu gönderir.







En sonunda Tan ikna olur ve gider. Kızımız çaresiz beklemek zorundadır ancak yoldan geçen bir grup genç onu korkutur ve tam giderken Tan geri gelir ve " Benim evime gelmek ister misin?" diye sorar ve dizimiz buradan sonra başlar.

Dizi 20 bölümden oluşmaktadır ayrıca 1 tane de özel bölümü vardır.Her ne kadar ilk başta Kim Tan ne olduğunu anlamasa da zamanla hissettiği duyguların kızımıza olan aşkı olduğunu öğrenecektir ve tabii ki de kızımız da ona karşı boş değildir. (Zaten Lee Min Ho oppa'yı beğenmeyen kızdan şüphelenirim ben)

Tanıtım Videomuz:





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder