Translate

16 Mart 2014 Pazar

Hakushaku to Yousei






















Çok beğenerek izlediğim ve izlerken de kahkahalara boğulduğum bir anime. Hem aşkı, hem de komediyi daha iyi bir araya getiremezlerdi. Eminim ki sizde beğeneceksiniz.




KONUSU:

























Lydia bir peri doktorudur ve perileri görebilmektedir. Peri doktorunun anlamı ise başları belaya girdiğinde perilere yardımcı olacak olan kişidir. Lydia ise bu görevi biraz fazla ciddiye almaktadır herkese (19. yüzyıl  zamanında bu biraz imkansız) perilerin olduğunu iddia etmektedir.Bir gün evine bir posta gelir babası ona Londra'ya gelmesini söylemiştir.







Lydia gemiye bindiğinde lüks bir odaya götürülür. Her ne kadar babasının bu odaya parasının nasıl yettiğini merak etse de sesini çıkarmaz ancak odada başka biri daha vardır. Lydia'yı yakalar ve ona yardım etmesini söyler.




















Yabancı ona kaçmasını ve kendini kurtarmasını yoksa ona zarar vereceklerini söyler.Onu da tutsak etmişlerdir ve işkence görmüştür. Muhtemelen odadan çıkamayacaklarını çünkü çıkarlarsa tam olarak adamların kapısının önünden geçeceklerini söyler.



















Bu sırada Lydia kaçmanın bir yolunu aramaya çalışırken yabancı bir anda ona inandığı için teşekkür eder ve saçından öper.



















Yabancıyı arayan adamları kandırırlar ve birlikte kaçmaya başlarlar. Lydia daha ne olduğunu anlayamadan kendini başka bir gemide ve odada bulur. Ayrıca çantasını da düşürmüştür.



















Ufak bir ayrıntı daha yanında geldiği yabancı da değişmiştir. 5 dakika önce sefil halde olan yabancı bir anda lordluk ünvanı kazanmıştır ve herkes etrafında pervane olmaktadır.




















Bir de ortaya nereden geldiği belli olmayan Raven yani lordun hizmetçisi gelmiştir ve oldukça ürkütücü bir havası vardır. Hatta yabancının yaralarını gördüğünde lord onu kimseyi öldürmene gerek yok diye tembihlemiştir. O derece yani.



















Daha sonra yabancı kendini Kont Edgar Ashenbert olarak tanıtır. Kızımız ilk başta buna inanmaz ve gemiden inmek istediğini söyler. Ancak artık çok geçtir. Gemi limandan ayrılmıştır ve yola çıkmıştır.


Buradan sonra anime konusu başlıyor. Toplam 12 bölümden oluşan animenin 3 adet özel 3 dakikalık bölümleri vardır. Burada karakterlerimizin çocukluğuna küçük bir bakış atıyoruz. Kesinlikle izlemelisiniz demiyorum ama boş zamanda keyfinizi yerine getirecek nadir animelerden biri. İYİ SEYİRLER :D

TANITIM VİDEOLARIMIZ:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder