Translate

24 Ocak 2016 Pazar

ReLIFE Animesi Hakkında İlk Detaylar


Geçtiğimiz sene şubat ayında Kurose’nin Momokuri, Shou Futamata’nın Nanbaka, Kyuu Amekawa’nınSuper Short Comics mangaları yanında Yayoi Sou‘ya ait ReLIFE mangasının da animeye uyarlanacağı duyurulmuştu. ONA formatında olan Super Short Comics sonlanmış ve aynı formattaki Momokuri, ikinci bölümünün 7 Ocak’ya yayımlanması ardından devam etmekteyken; Nanbaka ile birlikte izleyicilere 2016’da sunulacağı dışında henüz hakkında bir bilgi bulunmayan ReLIFE animesi için ilk detaylar paylaşıldı.

Buna göre, şu zamana kadar D-Gray Man, Yowamushi Pedal, Kamisama Hajimemashita, Gugure Kokkuri-san ve Jitsu wa Watashi wa’dan Detective Conan ile Lupin animelerine kadar pek çok yapıma imza atmış stüdyo TMS Entertainment, ReLIFE’in animasyonlarını hazırlayacak. Bunun dışında 12 Şubat tarihinde çıkacak manganın beşinci derleme cildiyle birlikte hikayenin ana karakterleri Arata Kaizaki ve Chizuru Hishiro’nun seiyuuları açıklanacak. Anime Japan bünyesinde 26 Mart’ta gerçekleşecek etkinlik ise tam tarihi bilinmeyen animeye ait yeni görsellerin ve daha fazla bilginin takipçilere paylaşılacağı platform olacak. Son olarak yapılan duyuruya göre animenin sahne oyunu önümüzdeki sonbaharda Tokyo ve Osaka’da gösterilecek.

Anime, 27 yaşına gelmiş olmasına rağmen hayatta hiçbir başarısı olmayan işsiz, yalnız ve ailesinin maddi destek vermeyi bıraktığı Arata Kaizaki’nin arkadaşlarıyla geçirdiği bir akşamın ardından Ryou Yoake isminde çok tekin görünmeyen bir adamla karşılaşması ve adamın ona sunduğu teklif üzere bir yıl süren bir deneyde yer almaya karar vermesiyle başlayacak. Deney kapsamında aldığı ilaç ile 17 yaşındaki haline dönen Arata’nın hayatına bir yıl süreyle lise öğrencisi olarak devam etmesi gerekecek. Bu süre içinde ise sınıftaki güzel ama sosyal anlamda yetersiz Chizuru Hishiro’nun diğer insanlarla arkadaşlık kurmasına yardım ederken gerçek yaşamında mutlu olmasını sağlayacak eksik şeyin ne olduğunu bulmaya çalışacak.

Nisan ayında uyarlama haberi üzerine paylaşılan video:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder