Translate

16 Ocak 2016 Cumartesi

Shingeki no Kyojin 2. Sezon Videosu Türkçe Altyazılı Olarak Karşınızda




İlk sezonu 2013 yılında yayımlanan Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) anime serisi, oldukça büyük bir kitlenin dikkatini çekmişti ve sadece Japonya’da değil, tüm dünyada kısa sürede oldukça popüler olmuştu. 25 bölümlük ilk sezonun ardından ikinci sezonu beklemeye başlayan hayranlar için 2016 yılı tarih olarak gösterilmişti. Ayrıca Shingeki no Kyojin 2. Sezon’dan önce iki adet anime filminin gösterime gireceği duyurulsa da bu filmler ilk sezonun bir özeti niteliğinde olduğundan pek yeni bir şey sunmuyordu.


Shingeki no Kyojin Movie 2: Jiyuu no Tsubasa (Attack on Titan: Wings of Freedom) adlı ikinci filmin bitiş jeneriklerinin ardından 2. sezona ait bir sahne içeren yaklaşık 3 dakika uzunluğunda bir video gösterilmesi ise anime filmine dair en çok konuşulan konu oldu. Bu sahneler sadece Japonya’da sinema salonlarında gösterildiğinden internete sızan ve pek de net olmayan görüntülerin dışında başka bir görüntü yoktu. Ancak artık Shingeki no Kyojin 2. Sezon için gösterilen sahneleri çok daha net görebilmekteyiz. Sabırsızlıkla bekleyenlerin açlığını bir nebze giderecek cinsten olan bu videoyu, ilk sezonu bitirmeden izlemenizi tavsiye etmiyoruz çünkü ilk sezonunun finalinde en çok soru işareti oluşturan kısmı gösteriyor.

Shingeki no Kyojin 2. Sezon’u izlemek için siz de sabırsızlanıyor musunuz? Sözü daha fazla uzatmadan sizi Türkçe altyazılarıyla beraber videoyu izlemeye davet ediyoruz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder