Translate

11 Haziran 2014 Çarşamba

Mr. Idol

















Bu sıralar Kore filmlerine takmış durumdayım :D Daha yeni izlediğim bir filmi sizinle paylaşmak istedim. Bana göre bu filmde hayranı olduğumuz idollerin sorunları olduğunda iç dünyalarında neler olduğunu anlatıyor. İzleyince eminim ne demek istediğimi anlayacaksınız. İyi Seyirler :D






KONUSU:
























Film böyle başlıyor. Bir idol olan Kim Ji-Hoon şirketinden başka bir idol ile öpüşürken yakalanmıştır. Bunun üzerine şirketin başkanı ikisini de azarlar ve bir daha görüşmemelerini söyler. Menajer Oh Goo-joo onları dinlemesini isterken kız bir anda gerek yok bir kerelik bir şeydi bir daha olmayacak der. Bu sözle büyük bir şok yaşayan Ji-Hoon konserde havada asılı bir sahne dekorunda iken kendini aşağı atar ve o yükseklikte bir düşüşten sağ çıkamaz.































O olaydan sora Goo-joo Kore'den ayrılmıştır ve grup dağılmıştır. Kore'ye geri döndüğünde ise ilk yaptığı iş ajansa gitmek olmuştur. Bu arada hava alanında valizini de kaybetmiştir. Ajans toplantısında Mr.Children'ı yani dağılan grubu sorar ancak müdürü ona onların modasının geçtiğini onlarla çalışamayacaklarını söyler. Ancak Goo-joo başkan'ın verdiği işi kabul etmez ve grubu tekrar toplar.

















Grubun bir lider vokale ihtiyacı olduğu için seçme yaparlar ancak seçmeye katılan gruplardan  birinde Goo-joo'nun valizini bulan Lee Yoo-jin'de vardır. İlk başta Goo-joo'da şaşırsa da onlara başlamalarını söyler. Şarkıyı bitirmeden durdurur ve Yoo-jin'den tek söylemesini ister. Şarkıyı bitirdikten sonra ona şarkıyı söyleyiş şeklini beğenmediğini söyler. Ama gruba da katılmasını ister. Zaten bir grubu olan Yoo-jin bunu kabul etmez.


















Maalesef onu grubunda isteyen Goo-joo kararlıdır. Bu yüzden çocuğu her yerde bulur ve gruba katılmasını söyler. Her seferinde reddeden Yoo-jin'in altından kalkamayacağı bir olay olunca Goo-joo yardıma koşar ve artık onunla çalışmak zorunda olduğunu söyler.
Buradan sonra gruba katılan Yoo-jin'i çeşitli zorluklar beklese de grup olarak bunların üstesinden geleceklerdir.


Kesinlikle ertelemeyip izlemeniz gereken bir film. KAÇIRMAYIN DERİM :D


TANITIM VİDEOMUZ:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder