Translate

16 Haziran 2014 Pazartesi

My Girl



















İzlemeyi yeni bitirdiğim bir dizi daha. İlk başta çok saçma gelse de daha sonra toparladı ve çok güzel bir dizi oldu. Eminim ki sizde beğeneceksiniz. K-Drama sevenler ekran başına :)






KONUSU:
















Joo Yoo-Rin kendini kurtarmak için her türlü yalanı söyleyebilen bir kızdır. Öyle ki o anda ne söylüyorsa başka bir yalanla anında değiştirebilir. Bir gün babasının borçlu olduğu adamlar babasını bulurlar ve babasını kurtarabilmek için yine yalan söyler. 


















Bu sırada adamlardan kaçmaya başlar ancak kaçarken neredeyse bir arabanın altında kalır. Adamların hala  peşinde olduğunu anlayan Yoo-Rin bayılma numarası yapar ve arabanın sahibi de onu hastaneye götürür.


















Seol Gong-Chan Avenuel Hotel'in başkanın torunudur ve otelin yönetici müdürüdür. Ayrıca Yoo-rin'e neredeyse çarpan arabanın sahibidir. Gong-chan'ın büyükbabası çok hastadır ve tek dileği kuzeni olan kayıp torununun bulunmasıdır ancak bir türlü bulunamaz.








Gong-chan Yoo-rin'in çok kolay yalan söyleyebildiğini görünce ondan sahte kuzen rolünü oynamasını ister. İlk başta kızımız kabul etmese de sonradan babasının borcunu ödemek için kabul eder. Sonrası ise kaçınılmaz sondur. Her yakalanma tehdidi olduğunda yeni bir yalan söylerler. Ancak beklemedikleri şey Yoo-rin ve Gong-chan'ın birbirlerine bir şeyler hissetmesidir.




















Gong-chan'ın Seo Jung Woo adında bir de kuzeni vardır.Yoo-rin ile Jeju adasındayken tanışmışlardır ve çocuk tam bir çapkındır ancak Yoo-rin'e aşık olunca işler değişir ve sürekli onun yanında olmaya çalışır. Sanırım dizi de en çok acı çeken kişi diyebilirim çünkü Yoo-rin'in Gong-chan'a aşık olduğunu öğrendiğinde bile onu bırakmamıştır ve her seferinde şansını denemek istemiştir ama hep çok geç kalmıştır.































Kim Se-hyun ise Gong-chan'ın eski sevgilisidir. Bir tenis oyuncusudur ve 2 yıl önce Gong-chan'ı terk edip tenis turnuvaları için gitmiştir. Ancak kızımız Yoo-rin'in Gong-chan'a karşı büyümeye başladığında geri gelmiştir ve kızımız Gong-chan'ın ondan vazgeçemediğini görünce ona yardım edip onları birleştirmiştir. 
Tabii ki de bu Gong-chan'ın sonunda Yoo-rin'den hoşlanmasını engellememiştir.



























































Dizi toplam 16 bölümden oluşuyor ve ilk başlarda bocalasa da sonradan toparladı ve çok güzel bir dizi oldu. Yoo-rin'in düşünceleri ve hareketleri ile hepiniz bir romantik-komediye hazır olun :D 




TANITIM VİDEOMUZ:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder