Translate

6 Haziran 2014 Cuma

감기 / GRİP


























Arkadaşlar yeni izlediğim ve çok beğendiğim bir film eğer zaman geçirmek istiyorsanız tavsiye edilir :D




KONUSU:












Kang Ji-goo arama kurtarma ekibindedir ve bir kadını kurtarmak için gönderilmişlerdir. Kang Ji kadını kurtarmak için gerekli teçhizatı beklemez ve kadını kurtarmak için arabanın düştüğü yere iner.

























Kang Ji kadını kurtardıktan sonra onunla konuşabilmek için yanına gider ancak tek aldığı cevap "Bu kadar çok konuşmanıza gerek yok işinizi yapın yeter" olur. Kang ji kadının yanından üzgün ve kalbi kırık ayrılır.
Ancak daha sonra kadın Kang Ji'yi bulur ve konuşmak için çağırır. Kang Ji buna ne kadar sevinse de aslında kadın arabasında kalan çantasını alıp alamayacağını sormak için aramıştır. Kang Ji bunu yapamayacağını söyleyerek kadını tersler ancak daha sonra kadının çantasını bulur.
























Bu sırada bir grup yasadışı göçmen Güney Kore'ye girmek için konteyner içinde gemiyle yolculuk yapmışlardır ancak konteyneri açınca bütün adamların öldüğü görülmüştür.













Konteynerin içinden sadece bir kişi sağ kurtulmuştur ancak adamalar bu kişiyi ellerinden kaçırır. Kaçan çocuk Kang Ji'nin kurtardığı Kim İn-Hae'nin kızıyla tanışır.























Bu sırada adamlardan biri hasta olmuştur ve gittikçe kötüleşmektedir.Hastaneye götürüldüğünde kuş gribi olduğundan şüphelenir.Bu teşhisi koyan ise Kim İn-Hae'dir. Ancak tehlike çoktan yayılmıştır ve yayılmaya devam etmektedir. Bütün bunlardan sonra olayın içine bir de politikacılar girer ve işler iyice sarpa sarar.

Korelilerin yaptığı izlenebilecek güzel bir film. Film toplam 121 dakika ve kendini sıkmadan izlettiriyor. Zamanınız varsa ve izleyecek bir şey bulamadıysanız tavsiye ederim.

Tanıtım Videomuz:





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder