Translate

15 Haziran 2014 Pazar

Play

























Evet arkadaşlar yeni bir film ile karşınızdayım.Bu filmi sırf Lee Hyeon-jae var diye izlemiştim açıkçası ama daha sonra izlediğim için çok memnun oldum. Kaçırmayın derim. Müzikle ilgilenen Korecanlar ekran başına :D






KONUSU:



















Joon-il piyanisttir. Hem şarkı sözü yazıp hem de çalmayı seven bir tipti ancak çalıştığı şirket kendi şarkısını çalmasına izin vermeyince şirketten ayrılır ve kendi grubunu kurmaya başlar. Gruba alacağı kişiler için bir şarkı kaydeder ve hepsine bunu dinletir.

























Heon-il bir grupta gitaristtir ancak çaldığı şekil hiç hoşuna gitmez o biraz daha coşkulu çalmak isterken grup sürekli ona biraz yavaş olmasını söylemektedir. En sonunda gruptan ayrılır. Bu sırada Joon-il onu bulur ve ona kaydettiği CD'yi verir. İlk başta takmasa da sonradan dinleyince beğenir ve Joon-il'i arayı buluşmak istediğini söyler.





























Hyeon-jae bateristtir. Okulunun parasını yatırabilmek için hem bateri çalar hem de geçici olarak modellik yapar. Joon-il ile daha önce bir barda karşılaşıp birlikte çalmışlardır. Daha sonra arkadaş olmuşlardır Joon-il grup kurmaya karar verdiğinde ilk gitti kişi Hyeon-jae olur.





















Grubu kurduklarında her şey bekledikleri gibi gitmese de bir anda dünyaca ünlü bir grup olan Swell Seasons sayesinde hayallerini gerçekleştirip sahneye adım atarlar.İsimleri olmadığı için "MATE" olarak sahneye çıkarlar.Şarkılarıyla ise aşklarını ve hayal kırıklıklarını anlatırlar.




TANITIM VİDEOMUZ:


  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder