Translate

6 Haziran 2014 Cuma

Kuroko No Basket

















Arkadaşlar bir süre önce basketbola sardığım için izlediğim bir animeydi. Ancak keşke daha önce izleseymişim dedirtti. Kesinlikle kaçırmayın. Anime severler ekran başına :D



KONUSU:
















Teiko ortaokulu basketbol kulübü çok güçlü bir takıma sahiptir. 100 yedek oyuncusu vardır ve peş peşe 3 şampiyonluk maçını kazanmışlardır. Bu rekoru kıran takıma "MUCİZE OLUŞUM" denmiştir. Ancak bu 5 kişinin arasında hayalet oyuncu diye geçen 1 kişi daha vardır.

















Özel Seirin Lisesi yeni açılmıştır ve bütün öğrencileri kulüp seçimi yapmaktadır.
















Kagami Taiga basketbol kulübüne katılır. Ortaokulu Amerika'da okumuştur ve basketbol oynamayı orada öğrenmiştir. Vücudu ve iyi oynayışıyla çok dikkat çeken Kagami zayıf insanlardan ve basketbolu bilmeden konuşan ve oynayan insanlardan nefret etmektedir.

















Kuroko Tetsuya Mucize Oluşum'un hayalet oyuncusudur. Aslında vücudu çok iyi değildir ve basket atamaz. Ancak Kuroko'nun en iyi olduğu şey pas atmaktır. Oyun sırasında kimsenin yakalayamayacağı paslar atarak takıma çok büyük katkı sağlar. Ancak böyle bir gücü olan tek kişi o değildir. Mucize Oluşumdan olan herkes kendini belirli bir alanda geliştirmiştir ve yıkılmaz takım olarak ad almasının sebebi budur.

















Kagami ilk başta Kuroko'yu gücsüz ve zayıf olarak görür ve ona basketbolu bırakmasını söyler. Ancak daha sonra Kuroko'nun pasları onlara oyun kazandırınca fikri değişir. Kuroko'ya zayıf olmadığını söyler ve ona Mucize Oluşum'u yenip yenemeyeceğini sorar. Kuroko ise tek başına yenemeyeceğini ona yardım edeceğini söyler. Onun deyimiyle Kagami onun ışığı olacaktır,Kuroko ise gölge. Ve ışık ne kadar güçlü olursa gölge de o kadar yoğun olur.


Çok severek izlediğim bir animeydi ve toplam 2 sezonu çıktı her biri 25 bölüm. Şuan için 3. sezonun çıkmasını bekliyorum 3. sezon çıkmadan izlemem demeyin çok şey kaçırırsınız. Kuroko'nun komiklikleri ve inanılmaz pasları, Kagami'nin gücü ve davranışları bir de bunun üstüne Mucize Oluşum ve oyuncuları ve her birinin inanılmaz güçleri. Size büyük bir anime ziyafeti sunuyor. 


Tanıtım Videolarımız:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder